Tuote on myyty käyttäjälle milukoff hintaan 315 €

Kuvaus

Myydään TREK XCALIBER 7 polkupyörä. Väri: tumma harmaa. Vaihteet: 27, Shimano Acera. Rengas: 29” x 2,20. Jarrut: edessä ja takana Shimano levyjarrut. Etujouset: RockShot. 

Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa tai tuomioistuimen valtiolle menetetyksi tuomitsemaa, alkujaan takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta. Maksu suoritetaan noutohetkellä käteisellä tai pankkikortilla. Nouto viiden (5) arkipäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä. Mikäli tuotetta ei ole noudettu määräajassa, myydään se uudelleen.  Hämeen poliisilaitos, Lahden pääpoliisiasema/Info, Esikuntakatu 4, 15700 Lahti.

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!
Poliisin haltuun jääneiden löytö- tai takavarikkotavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinonharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä (laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 9 §).
Emme vastaa kyselyihin, emmekä lähetä tuotteita!
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
315 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2021 10:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.