Kuvaus

Pont-Nefin rakastavaiset / Les amants du Pont-Neuf (DVD)

Pariisissa asuva Alex on koditon, joka elättää itsensä katuteatteriesityksillä. Yönsä hän viettää kaupungin vanhimman sillan, Pont-Neufin alla. Erään epäonnisen päivän jälkeen Alex palaa sillalle, ja löytää kauniin naisen, Michellen nukkumasta hänen paikaltaan.

He tutustuvat toisiinsa ja käy ilmi, että Michelle on hyvästä kodista peräisin oleva taiteilija, joka kärsii vakavasta silmäsairaudesta. Hän on tieten tahtoen tullut asumaan kadulle, voidakseen laajentaa taiteellista osaamistaan, ennen kuin sairaus tekee hänet lopullisesti sokeaksi...

Michellestä ja Alexista tulee hyvät ystävät ja lopulta rakastavaiset, joiden päivät Pariisin kaduilla ovat täynnä seikkailua ja selviytymistä - ja öiden romantiikalle suojan takaa Pont-Neuf.

Leos Caraxin ohjaama upea, romantiikkaa ja dramatiikkaa tulviva Pont-Neufin rakastavaiset vakiinnutti Juliette Binochen vahvana naispääosanäyttelijänä. 

Elokuvan tuotanto oli ajallisesti pitkä, täynnä vaikeuksia ja erittäin kallis. Tuotantoaikataulun venyessä ja saadakseen kaikki kohtaukset kuvattua, ohjaaja Carax mm. rakennutti Etelä-Ranskaan koollisesti tarkan kopion oikeasta Pont-Neufin sillasta.

Pont-Neufin rakastavaisten silmiä hivelevästä kuvauksesta vastaa veteraanikuvaaja Jean-Yves Escoffier. Elokuva voitti 1992 parhaan naispääosan, kuvauksen ja leikkauksen palkinnot European Film Awardsissa.

Ohjaus: Leos Carax

Pääosissa: Juliette Binoche, Denis Lavant, Klaus Michael Grüber, Edith Scob, Georges Aperghis, Daniel Buain, Marion Stalens, Chrichan Larsson, Paulette Berthonnier

Valmistusvuosi: 1991

Kesto: 2 h

Hyväkuntoinen levy
Kotelossa vähäistä käyttökulumaa
A 2

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 17 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,90 € Sulkeutuu 67 vrk 17 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.