Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ergonominen Posiform kuorsaajan tyyny ehkäisee kuorsausta tukemalla kylkiasennossa nukkumista. Asiantuntijat suosittelevat kylkiasentoa kuorsauksesta kärsiville ja tutkimusten mukaan yli 60 % kuorsaajista on selällään kuorsaajia.

Posiform tyynyssä sijaitsevan keskiharjanteen ansiosta nukkuja pysyy kylkiasennossa. Lisäksi tyynyn erityinen muotoilu tukee pään anatomisesti oikeaa asentoa rentouttaen alaleuan, jolloin ylähengitystiet pysyvät avoimina. Kliinisissä tutkimuksissa asentoa muokkaavan tyynyn on todettu vähentävän huomattavasti koehenkilöiden kuorsausta ja uniapnea-oireita. Posiform tyynyn koostumus ja materiaalit ovat mahdollisimman luonnonmukaisia ja haitta-aineettomia. Valmistettu pehmeästä viskoelastisesta muistivaahdosta, joka muotoutuu yksilöllisesti kehon lämmön ja painon mukaan.

Mukana pehmeä, ekologista bambukuitua sisältävä muototyynyliina. Materiaalit 41 % bambu, 32 % polyamidi, 27 % polyesteri. Tyynyssä on myös vetoketjullinen tyynynsuojus, 100 % puuvillaa, joka pitää tyynyn raikkaana. Tyynyn mitat 55 x 30 cm. Tuote on Oeko-Tex® Standard 100 — sertifioitu.

Hoito-ohje Poista tyynyliina sekä tyynyn runkoa suojaava irrotettava päällinen. Imuroi ja tuuleta tyyny. Bambu-kuituinen tyynyliina ja irrotettava päällinen: konepesu 40 °C.

Terveystuotteiden nettikauppa:
www.labtex.fi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


119 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.4.2024 8:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.