Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Erilaisia Postikortteja, myös Kaksipuolisia, Ulkomailta sekä Suomesta. Nyström kortteja n.16kpl, Forsmann ja Tilgmann kortit 4kpl. Kortteja kuninkaallisista (Ruotsi, Tanska), matkailukortteja ym. Osa on kulkeneita, myös nyrkkipostissa vietyjä sekä paljon lähettämättömiä, hyväkuntoisia kortteja. Mukana on myös muutama taidekortti yms. sarjoja. Myös yksi Ensipäivä/Första Dagen-kuori Ferrari F1 ja Eesti Olympiakomitea kuori (1923-2003), jossa Erki Nool postimerkki.

Kortteja ei ole tarkasti laskettu eikä käyty läpi, mutta yli 150 kpl. Osassa kulkeneista korteista on myös postimerkit kiinni. Kortit ovat vanhemman Korttikeräilijän varastosta peräisin. Kortteja on ainakin 60-luvulta alkaen 2000-luvulle asti. Yksi kortti 50-luvulta. Joissain korteissa on hiukan ajan tuomaa käyttöjälkeä (ks. kuvat).

Postitus Suomeen pakettina 6€. Huutomaksu + pk tilille, lähetys postiin. Myös nouto käy. Haku: Kortti onnittelukortti muisto ihmishahmo nyström wendelin tilgmann koivu joulukortti posti pääsiäiskortti laivakortti lapsikortti kukkakortti jenny curt eläinkortti maisema card

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 18:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.