KuvausKortit omista kokoelmista, suurin osa väliltä 1978-1989, mutta ei kaikki. Kortit eivät ole uusia, ja jotain jälkeä, pientä kulumaa, pientä taitosta tms VOI jossain olla. Huomioi tämä. Mielestäni kuitenkin varsin hyväkuntoisia. Koeta katsoa kuvat tarkkaan. Jos jotain isompaa on, mainitsen erikseen.

Kohteita postitetaan yhtenä vaihtuvana arkipäivänä joka viikko - yleensä keskiviikkona, mutta voi siis olla mikä tahansa muukin arkipäivä - . Tuolloin lähetetään aina kaikki ne joiden maksut ovat edellisenä päivänä näkyneet tililläni.


Toimituskulut:

Postin kulloisenkin hinnaston mukainen postimaksu + lähetyskertakohtainen 1,5€ lähetyskulu sen lisäksi.
- Ilmoitussivulla 'toimituskulu'-kohdassa näkyvä määrä EI ole todellinen kulu, vaan se on aina tuossa äsken ilmoitetun mukainen. Näin lähinnä sen vuoksi, että postin hintojen korotustahti on lähinnä naurettavaa, eikä senkään vuoksi kiinteää kulua voi ilmoittaa, eikä myöskään em toimitusKERTA -kohtaisen kulun vuoksi.

- Lähetyskerrassa voi olla yksi tai monta ostettua kohdetta, huudettua tai muuten, ja tulee vain yksi 1,5€ lähetyskulu todellisen postikulun lisäksi.
(Lähetyskulu on todellisten postilaatikkoon viennin bensakulujen ym edes osittaista kattamista varten.)­HUOM! TÄMÄ ILMOITUS ILMAN KUVAA EI (siis ei) ei KOSKE OTSIKON MUKAISTA KORTTIA, VAAN SATUNNAISTA , ARVOTTUA KULKEMATONTA KORTTIA!! JOS SIIS ET HALUA SATUNNAISTA YLLÄTYSKORTTIA, ÄLÄ HUUDA! - MIKÄLI OTSIKONKIN MUKAINEN KORTTI ON VIELÄ MYYNNISSÄ, LÖYDÄT SEN MUISTA KOHTEITANI KUVALLA, HUOM SIIS KORTIN KUVALLA, VARUSTETTUNA, JA VOIT SITÄ HUUTAA SIELTÄ. -- TÄMÄ HUUTO TAAS KOKSEE SATUNNAISTA ARVOTTUA YLLÄTYSKORTTIA.­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 96 vrk 16 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 96 vrk 16 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.