Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä postin vuoden 1999 virallinen vuosikirja!

Hieno kokoelma Suomen kaikista vuoden 1999 postimerkeistä postituoreessa kunnossa! Tarkastettu että kaikki merkit löytyy. Säilytetty omassa alkuperäisrasiassaan joka myös kuuluu kauppaan. Laatikko on valitettavasti teippien peitossa mutta pitää ainakin kirja suojattuna!

Huomatkaa myös että Tie-vihkon kohdassa on jossain vaiheessa laitettu kokonainen B-hammasteinen vihko vihkonlehtosen paikalle.

 

Tosi hieno aarre kokoelmaasi tai vaikka lahjaksi.
Merkkejä voi vielä tänään käyttää 3,90 euron edestä + runsaasti markka-ajan merkkejä!!

 

Katso myös muut kohteitani joista löytyy postimerkkejä ja muumiastioita y.m.!

Hakusanat: posti Itella merkki postimerkki postimerkkejä postimerkit vuosi lajitelma kokoelma postimerkkivuosi postimerkkikokoelma leijona frimärken årssats stamp collection offical year set stamps finland suomi frimärkssamling gåva lahja LaPe årsbok postin virallinen vuosikirjat viralliset postens officiella årsböcker post's official year book yearbook yearbooks kaikki merkit vuosikirjat vuosikirjoja postimerkkivuodet postimerkkikokoelma vuosikirjaa vuosilajitelmaa vuosilajitelmat vuosilajitelma vuosikirjaa postimerkkejä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

34,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 3.8.2018 21:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
24.8. klo 17:32

A-hammasteinen Tie-lehdykkä (siis postituore, ei irrotettu vihkosesta) on harvinasempi kuin A-hammasteien Tie-vihko. B-hammasteinen Tie-vihko on halvempi. Eivät kaikki tiedä että vuosikirjassa kuuluu olla A-hammasteinen lehdykkä.

24.8. klo 16:39

Tie-vihkolehtonen on A-hammasteinen koskemattomassa vuosikirjassa.

24.8. klo 16:54

Hei! Siksihän juuri mainitsin sitäkin.