Kuvaus

POSTIMIES PATE  X 2

POSTIMIES PATE PATE JA SALAINEN SUPERSANKARI--

UUDET JAKSOT!

POSTIMIES PATE JA MUSTAVALKOINEN JESSI-KISSA OVAT TAAS VAUHDISSA. TULE MUKAAN, JA TAPAA KAIKKI MUUTKIN VIHERLAAKSON IHANAT ASUKKAAT!

POSTIMIES PATE PILLIPIIPARINA-

HIIRET AIHEUTTAVAT HANKALUUKSIA...

POSTIMIES PATE JA SINAPPIVIESTIÄ-

URHEILUPÄIVÄN AIKANA VILLE YMMÄRTÄÄ, ETTÄ OSALLISTUMINEN ON TÄRKEÄMPÄÄ KUIN VOITTAMINEN, JA HÄNET PALKITAAN PARHAAN TIIMIPELAAJAN RUUSUKKEELLA. AIKUISET PUOLESTAAN OSALLISTUVAT MUTAISEEN SINAPPIVIESTIIN.

POSTIMIES PATE TELTTARETKELLÄ-

TOMI ON LÄHDÖSSÄ TELTTARETKELLE PATEN, OPETTAJAN JA MUIDEN LASTEN KANSSA, MUTTA HÄNELLÄ ON EPÄILYKSENSÄ RETKEN ONNISTUMISESTA...

POSTIMIES PATE JA SALAINEN SUPERSANKARI-

KALLE JA VILLE HALUAISIVAT KOVASTI NÄHDÄ VIHERLAAKSOSSA SUPERSANKARIN, MUTTA EIVÄT ONNISTU LÖYTÄMÄÄN YHDEN AINUTTA. MUTTA POSTIAUTOSTA PUTOAA POSTEJA JA PATE JOUTUU VENYTTÄMÄÄN ITSENSÄ USKOMATTOMIIN TEKOIHIN SAADAKSEEN KAIKEN TAKAISIN...

ROOLEISSA:

ILKKA MERIVAARA,  KAIJA KIISKI, PÄIVI  AKONPELTO JA RABBE SMEDLUND.

VALMISTUSVUOSI 2005

KESTO 55MIN  PUHUMME SUOMEA

 

POSTIMIES PATE - ELOKUVA

VIHERLAAKSON RAKASTETTU POSTINKANTAJA, POSTIMIES PATE, TUNNETAAN AVULIAISUUDESTAAN JA HYVÄNTUULISUUDESTAAN. MUTTA NYT ALKAA SYNKKIÄ PILVIÄ KERÄÄNTYMÄÄN HÄNEN MUUTEN NIIN AURINKOISELLE TAIVAALLEEN. UUSI TYÖKAVERI EDVIN PIINALA LAATII KATALIA SUUNNITELMIA SAADAKSEEN POSTIN ERIKOISLÄHETTIPALVELUN HALTUUNSA JA OTTAAKSEEN KÄYTTÖÖN ROBOTTIPOSTINKANTAJAT. SAMALLA MENEVÄT PILALLE MYÖS POSTIMIES PATEN SUUNNITELMAT KUHERRUSKUUKAUDESTA ITALIASSA.

KUN POSTIMIES PATE NÄKEE TELEVISIOSSA KYKYJENETSINTÄKILPAILUN, JOSSA ENSIMÄISENÄ PALKINTONA ON MATKA ITALIAAN, HÄN PÄÄTTÄÄ KOKEILLA ONNEAAN. VOITTAAKO POSTIMIES PATE HALUAMANSA MATKAN? JA ONNISTUUKO HÄN PYSÄYTTÄMÄÄN EDVIN PIINALAN ILKEÄMIELISET SUUNNITELMAT.

ROOLEISSA: ILKKA MERIVAARA, JUHA VARIS, JUHA-PEKKA MIKKOLA, RINNA PAATSO, ANTTI L.J. PÄÄKKÖNEN, TOMMI BÄCKMAN, VEIKKO HONKANEN, AKU LAITINEN, PETRUS KÄHKÖNEN, KATJA AAKKULA, MARKUS BÄCKMAN, KARI TAMMINEN, ELLÄ PYHÄLTÖ, ANNITUULI KASURINEN JA MARKUS DEKERMAN.

VALMISTUVUOSI 2014

KESTO 1H 25MIN PUHUMME SUOMEA

YHTEISKESTO 2H 20MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,50 €
Sulkeutuu 86 vrk 7 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,50 € Sulkeutuu 86 vrk 7 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.