Kuvaus

Kun on pula ja rahaa ei liiemmin ole, niin Belgiassa on joku tehnyt vanhasta öljylampusta sähköllä toimivan pöytälampun.

Alkuperäinen öljylamppu oli valurauta runkoa ja lasinen säiliö polttoaineelle, sen reunoja oli vielä koristeltu maalauksin. 

Poltin ja sydänlangan syöttömekanismi on KOSMOS merkkiä. Mutta tätä vanhaa antiikki lamppua lähti murjomaan  joku, joka halusi tehdä tästä sähkölampun. Tulos ei ole hyvä, mutta osaava tekee tästä vielä hyvän koriste antiikki esineen.

Poltin osa on kierteellä ja sen olen irroittanut kuvausta varten, massiivinen, magneetti tarttuu hanakasti kiinni runkoon... 

ikää lienee lampulla jonnekin tuonne 1900-1921 eli 100v vanha valaisin , lamppu, pöytälamppu  sanoisin.

A18AP101 Lamppu valaisin öljylamppu, josta modifikoitu sähkölamppu pöydälle. Korkeus 35cm ja paino 1,7kg

Miksi tämä on minulla myynnissä, vähän taustaa myyntikohteelle ja valitusta typeryyksistä, mitä joutuu katsomaan. 

Kun olin työmatkalla Antwerpen kaupungissa joskus 1985-1990 niin jonkun liikkeen ikkunassa äkkäsin tämän ja ostin pois, maksaen niin korkean hinnan, jonka sanomista häpeän....olin nuori typerys. Tänään Belgian tai  Ranskan  antiikkiliike pyytää tälläisesta ehkä useita satoja euroja....kaikki kallistuu EU maissa, tosin jostain syystä juuri EU:n elintaso laskee, kun se taas sen ulkopuolella vaikuttaa nousevan kohisten....minusta syynä on EU Bryssel johto. Haluan parempia johtajia tekemään päätöksiä Brysselissä, en ymmärrä miksi he sallivat sodan, miksi ylipäätään lähdetään sanktio ja boikotti touhuihin mukaan, koko ajan ammutaan itseämme polveen ja syytetään muita.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 vrk 5 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,50 € Sulkeutuu 22 vrk 5 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
10.4. klo 0:26

Hei, onko tässä vanhanajan maadoitettu töpseli ja toimiiko lamppu?

10.4. klo 11:07

Töpseli on vanha schuko, eli maadoitettu toki. Lamppu on toiminut ainakin n. 6v sitten, eli melko varmaan ok, mutta antiiikki sähköjutut olisi hyvä ammattimiehen tarkistaa ennen käyttöönottoa, oli kohde mikö tahansa.