Kuvaus

Vanha lamppu, oletan, että tämä oli alkujaan öljylampun jalka ja joku "Keksijä Pelle Peloton"  muunsi siitä sähköllä toimivan pöytälampun. Jalka on säiliö mallinen ja vastakkaisilla puolilla on kaksi naisen kasvoa, upea maalaus sivuissa esittää pikkulintuja ja koko maalaus on tietysti käsityötä.  Kullattuja koristeita. Hyvin upeaa tarkkaa käsityön jälkeä. Jälkeenpäin tähän puuhattu lamppu osa on tyypillistä 1950-1960 lukua ja jopa vanha hehkulamppu on yhä paikoillaan, siinä ei seiso sana AIRAM vaan France. Korkeus on 35cm ja itse posliini osa on 13cm korkea. 

( Kun Suomi oli valtiona melko itsenäinen ja sillä meni taloudellisesti hyvin, kiitos senajan Neuvostoliiton---meidän elintaso oli korkealla ison naapurimaan idänkaupan takia , veimme isot määrät tavaraa Neuvostoliittoon,   niin myös meillä oli "  tullimuuri " ja hehkulamppuja ei saanut maahantuoda kuin 400% sakko tullin kanssa, Suomi oli protektionistinen valtio....valtio suojeli suomalaisia yrityksiä,  myös Nokia suojeli ja kumisaappaita ei halvalla Suomeen voinut kukaan maahantuoda...Suomen oma tehdasmerkki hehkulampuissa oli AIRAM nimi ) Nyt me paheksumme, kun Trump tekee omia suojatulleja oman maansa teollisuuden suojelemiseksi, muuten se ei  pärjää. 

VIKA!  Molempien naisten kasvojen yläpuolella oleva aaltomainen sulkatöyhtö on vaurioitunut, mutta esine on vanha ja kaikkea on ehtinyt tapahtua.  Sähköjohto ja katkaisija ovat uudenpaa valmistetta ja Lamppu seisoi eräässä vanhassa talossa Aachen kaupungissa Saksassa , matkaa oli Ranskaan vielä yli 300km , mutta Belgian raja oli vain  5km päässä.

A15MI610b  Lamppu Valaisin vanhaja kunto kuvan mukainen, mutta on aidosti  todella vanha !  Paino 1,3kg  Ikä arvio yli 100v ja tästä voisi kätevä puuhastelija tehdä lampun, jonka arvo olisi helposti yli 500 euroa. 

TOISTAN: Lampun posliini runko oli alkujaan ehkä öljylampun runko säiliö ja lampun on joku itse muuntanut hehkulamppu malliseksi. Aito vanha antiikki esine, jota on ruvettu käpälöimään ja muuttamaan sähkölampuksi. 

Joissakin kuvissa on mukana energiajuomapurkki Russian Power  0,25L  ja se on saman kokoinen,kuin Red Bull, mutta parempi maku.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   

Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15,50 €
Sulkeutuu 102 vrk 14 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15,50 € Sulkeutuu 102 vrk 14 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.