Kuvaus

Dvd - Prätkähiiret - Desperado - Dvd 4


Sankarilliset marsilaiset vapaustaistelijahiiret, turbo, Vinski ja Moto jatkavat edelleen ankaraa taistelua vihollisjoukkoja vastaan. Karvapallon johtamat kissatronilaiset ja Kattinaattori haluavat Marsin suurimman saaliin, Uudistajan.

Dvd sisältää kolme jaksoa:

Saturnuksen surfaavat kissat:
Prätkähiiret onnistuvat nappamaan Palkin Uudistajan Saturnuksessa, kiitos Karvapallon siirtokoneen! He eivät kuitenkaan tiedä, miten he pääsevät takaisin Maahan, joten he joutuvat turvautumaan Saturnuksella asuvien kissojen apuun. He saavat kuitenkin pian huomata, että aalloilla ratsastavat kissanpennut polveutuvat ilkeistä kissatronilaisista, jotka ovat hiirten perivihollisia! Ovatko Saturnuksen surfaavat kisulit ystäviä vai vihollisia?

Jyrinää kilparadalla:
Prätkähiiret haastetaan motocrosskisaan, jossa vastustajat eivät kisaa reilusti. Santtu tekee parhaansa pitääkseen moottoripyörät radalla, mutta oudot tapahtumat vain seuraavat toisiaan. Voisiko Santtu olla syypää radan outoihin tapahtumiin?

Desperado:
Turbo loukkaantuu taistelussa kissatronilaisia vastaan. Herätessään hän luulee olevansa kuuluisan ja ikivanhan jouluelokuvan hahmo! Muut Prätkähiiret joutuvat tekemään kaikkensa estääkseen Turbon päätymisen kissatronilaisten käsiin ja palauttaakseen johtajansa järjen.

Prätkähiiret 4 Desperado dvd
Biker Mice From Mars Suomi-versio / suomeksi dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta

Kesto: 66 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2007
Lajityyppi: Lastenelokuva

TUNNARI

Kesto: 66 min

Ääni: Puhumme suomea

Vähäistä ja hentoa jälkeä levyssä.
Kotelossa normaalia kulumaa.

----------+----------Prätkähiiret 7 - Ui haiden kanssaLapsi & perhe.

JAKSO 8
Takaa-ajetut
Rami Palkki isännöi omaa tosi-tv-sarjaa ja lupaa rahapalkinnon katsojille, jotka vangitsevat kaupunkia terrorisoivat rikolliset. Tällä viikolla Palkki on etsintäkuuluttanut Prätkähiiret Marsista ja luvannut palkkioksi kokonaisen miljoonan! Tämän seurauksena Prätkähiiret saavat peräänsä koko Chicagon!

JAKSO 10
Ui haiden kanssa
Prätkähiiret saavat kutsumattoman vieraan - Vinskin tädin Marjan, avaruuspiraatin, jolla on pahat mielessä. Seikkailu vie Prätkähiiret ja heidän muunnellut moottoripyöränsä veden alle, jossa he joutuvat tekemään kaikkensa estääkseen Marjaa aloittamasta yhteistyötä Rami Palkin kanssa.

JAKSO 5
Vauvamurheita
Prätkähiiret joutuvat uudenlaisen tiukan paikan eteen, kun ilkeä tohtori Katinkoski muuttaa vahingossa Vinskin vauvahiireksi. Muut Prätkähiiret ovat usein suurissa vaikeuksissa yrittäessään pitää vanhempaa Vinskiä pois pulasta, mutta leikki on vielä kauempana, kun Prätkähiiret yrittävät taistella kissatronilainen ja Rami Palkkia vastaan ja samaan aikaan pitää Vinskin puhtaissa vaipoissa!


Formaatti
DVD alue 2

Alkuperäismaa
Suomi

Tuotenro.
88128

Kesto
66 min

Väri/Mustavalkoinen
Väri

Televisiosysteemi
PAL

Alustava julkaisupäivä
2008-01-01

Jakelija
K.E. Media

EAN-koodi
5743211805372

Levyjen lukumäärä
1

Kansi
Keep-Case


Ääni
Suomi
Ruotsi

Pinnallisia jälkiä/ naarmuja levyssä. Ei vaikuta katsomiseen.
Kotelossa normaalia kulumaa ja yläosassa hampaan jäljet.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
tai
Sulkeutuu 115 vrk 21 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 115 vrk 21 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.