Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Perinteinen "hevi rokki" malli. AMI, koko 44.

Puhdistettu nahan puhdistusaineella ja käsitelty mehiläis vahalla eli nahka on puhdas ja niin pehmeää kuin sen saa. Takki on tehty paksusta nahasta ja painava.

Oikeassa kainalossa parin sentin repeymä nahassa, ei haittaa käyttöä (hiha ei siis tunnu mitenkään "löystyneen" tms) eikä näy päälle päin. Suht siisti yleisesti toki käytön jälkeä on. Hieman mustempi kuin kuvassa koska salamavalo. Povi tasku pitäisi ommella kuntoon, rikki pohjasta.

Vyö on leikattu aikoinaan pois. Vetoketjut toimii. Ostin takin käytettynä 2004 (UFF helsinki, 40€ ja pidettiin kalliina) ja luulen että se on 90-luvun alusta tai 80-luvun lopusta peräti.

Ei erikoisia hajuja tai näkyvää likaa. Vuoren toki voi yrittää kuivapestä koska sitä ei ole vuosikymmenten aikana tehty. 4€ lisähintaan saa korkkaamattoman desinfioivan "kuiva" puhdistus pullon jonka takkia varten ostin (kaupassa 6-7€).

Sopii erittäin hyvin 170-175cm pituisille ja näyttää komealta 180cm+ päälläkin (testattu). 190cm saattaa alkaa olla lyhyehkö. Antaa tilaa pienelle kaljamahallekin auki pidettäessä. Ryhdikäs malli.

Kysy! Myös vaihto samankaltaiseen prätkärotsiin mahdollinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


34 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.3.2024 12:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.3. klo 13:09

Onko palautus mahdollisuus mikäli koko ei istukkaan?

27.3. klo 14:21

En oikeen lähtis siihen peliin sorry.