Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

(Vuoden 2005 Keira Knightley -versio)

LUETHAN KOKO KUVAUKSEN ETTEI MITÄÄN TÄRKEÄÄ JÄÄ HUOMAAMATTA!

Täysin uudenveroinen, parempi kuin avaamaton muoveissa, koska: On omia kokemuksia muoveissa olleista koteloista, jotka ovat olleet sisältä rikki ja levyistä, jotka ovat olleet joko: a) naarmuilla b) sotkussa c) vääriä d) kokonaan poissa.

Niin, sitähän ei voi puoleen eikä toiseen todistaa, olenko katsonut vai en, mutta Blu-ray Disc:hän on joka tapauksessa tuote, joka ei katselemalla kulu eli ESIMERKIKSI kerran katsottu Blu-ray Disc on täysin identtisessä kunnossa katsomattomaan nähden eikä siis verrattavissa vaikka autoon, jolla on ajettu n kilometriä. Loppujen lopuksi merkitystä onkin ainoastaan seuraavalla kysymyksellä: "Kumman ostat mieluummin: tuotteen, joka EHKÄ on ehjä vai tuotteen, joka on tarkistettu, että se VARMASTI on ehjä?" (Mahdollisista valmistusvirheistä en voi tietää.)

Mielestäni positiivisen palautteen ansaitsemiseksi toimituksen on oltava nopea ja siksi pyrinkin siihen, että tavara lähtee postiin viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on kirjautunut tililleni (pyrkisin takaamaan vieläkin nopeamman postituksen, mutta lääkärini on sanonut, että minun tulee välttää stressiä).
 

Elokuvan Atonement / Sovitus ohjaajalta.

Rouva Bennetillä on ollut viiden tyttärensä kasvattamisessa yksi ainoa päämäärä — löytää kaikille aviomies. Toiseksi vanhin tytär Lizzie keksii kuitenkin helposti ainakin sata syytä pysyä naimattomana.

Rouva Bennet kuulee loistouutisen varakkaan poikamiehen ja tämän hienostuneen ystäväpiirin asettumisesta naapurikartanoon kesää viettämään. Koko perhe innostuu ajatuksesta, kun kosijaehdokkaita on nyt tarjolla yllin kyllin.

Uusi naapuri, herra Bingley, mieltyykin avuliaasti heti ensi silmäyksellä Bennettien vanhimpaan tyttäreen Janeen. Lizzie kohtaa synkänkomean ja pöyhkeän herra Darcyn, mutta heidän kipinöivästi alkanut suhteensa sotkeutuu toisen ylpeyteen ja toisen ennakkoluuloihin. Onnistuvatko he selvittämään välinsä ja löytääkö Lizzie vihdoinkin riittävän hyvän syyn astua avioliittoon?

 


Muovikotelo (yhteispohjoismaiset kannet).
Ainakin B-aluekoodi (eli Eurooppa).

EKSTRAT:
» Ohjaaja Joe Wrightin kommenttiraita
» Keskusteluja näyttelijöiden kanssa
» Jane Austenin elämä
» Bennetit
» HBO First Look: Pride & Prejudice
» Deittailun salat
» Elokuvan upeat rakennukset
» Vaihtoehtoinen loppu


TEKSTIT:
mm SUOMI, svensk

Kuva:
2.35:1 1080p 24fps

Ääni:
- English dts-HD Master Audio 5.1
ym.Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,55 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.8.2018 22:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.