Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Prince of Persia: The Sands of Time;

Alkuperäinen Prince of Persia oli kaksiulotteinen tasohyppelypeli, joka esitteli haaremihousuisen päähahmoprinssin ja teki koko lajityypistä kuumaa kamaa. Peli poiki useita jatko-osia, ja sen vaikutteet ovat nähtävissä kaikissa myöhemmissä "juokse, hypi, kiipeile ja taistele" -peleissä, mukaan lukien Tomb Raider -sarjassa. Nyt prinssi saapuu nykyajan pelimaailmaan, kun aikojen hiekan voima pääsee irti muinaisessa Persiassa.

Prince of Persia: Warrior Within:

PoP 2 oli vuoden 2004 E3-messujen paras toimintapeli. Nyt pelin toiminta ja seikkailu tapahtuu hieman vakavammissa puitteissa. Persian Prinssi ei ole enää yhtä sinisilmäinen ja viaton kuin ensimmäisessä osassa, vaan kokenut soturi, jolla on huikeita erikoisvoimia. Prinssi ei alistu ennustettuun kohtaloonsa, mutta kohtaloa ei ole helppo paeta, sillä se on Dahakan käsissä.

Prinssin soturitaidot ovat kehittyneet, sydän kovettunut ja mieltymys voitokkaan taistelun kauneuteen syventynyt. Prinssi lähtee matkalle kohti kirottua vedenalaista maailmaa. Hänen on tehtävä kaikkensa pelastaakseen itsensä vaaralliselta viholliselta.

Peli on kaikinpuolin erittäin hyvässä kunnossa.
Tuotenum: PCETR3

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.9.2017 22:28

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.