Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus


"Kohtalosi on kuolla". Näin kertoo vanha mies Persian prinssille. Synkkä ennustus kuvaa hyvin Prince of Persia 2 -pelin tunnelmaa.

PoP 2 oli vuoden 2004 E3-messujen paras toimintapeli. Nyt pelin toiminta ja seikkailu tapahtuu hieman vakavammissa puitteissa. Persian Prinssi ei ole enää yhtä sinisilmäinen ja viaton kuin ensimmäisessä osassa, vaan kokenut soturi, jolla on huikeita erikoisvoimia. Prinssi ei alistu ennustettuun kohtaloonsa, mutta kohtaloa ei ole helppo paeta, sillä se on Dahakan käsissä. Prinssin soturitaidot ovat kehittyneet, sydän kovettunut ja mieltymys voitokkaan taistelun kauneuteen syventynyt. Prinssi lähtee matkalle kohti kirottua vedenalaista maailmaa. Hänen on tehtävä kaikkensa pelastaakseen itsensä vaaralliselta viholliselta. Palkitun Prince of Persian -jatko-osa Warrior Within sisältää runsaasti lisäherkkuja, uusia maisemia, taistelutyylejä, aseita ja kammottavia hirviöitä. Uusi vapaa "freeform"- taistelujärjestelmä mahdollistaa käytännössä katsoen rajattomat mahdollisuudet. Pelaaja voi valita itselleen sopivan taistelutyylin. Taistelu ja edistyksellinen, tasohyppelytyylinen liikkuminen nivoutuvat yhteen tiukaksi paketiksi. Pelaaja voi käyttää hyväkseen ympäristöä, esineitä ja itse vastustajiaankin akrobaattisen taistelun tiimellyksessä. Lisäksi uudet Ravages of Time -voimat, joilla prinssi siivuttelee, alamaailman örkkejä, näyttävien erikoishyökkäyksien ja hidastusten avulla. Mukana ovat myös heittoaseet ja niihin liittyvät taistelutekniikat, joten toiminnan ystäville on luvassa mannaa taivaasta. Ympäristö on uhkaava, mutta silmiä hivelevän kaunis.

Peli on uusi ja muoveissa.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.11.2017 12:23

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.