Kuvaus

Professorin ja matrikkelitaiteilija Simo Hannulan (1932-2016) upea signeerattu etsaus ”Uudenvuodenpäiväkahvi (tammikuu)" vuodelta 1985!

Signeerattu ja numeroitu 8/75 tpla kuten asiaan kuuluu.

Koko noin 31,5 x 26,7 cm kehyksineen. Kuva-aukon koko noin 17,2 x 15 cm.

Erinomainen työ! Paljon hienoja yksityiskohtia, jotka kertovat tekniikan osaamisesta.

Erinomaisessa kunnossa oleva työ. Laadukas kehystys. Alkuperäinen, ehjä, moitteeton lasi päällä. Kehyksissä aivan aavistuksen ajanmukaista kulumaa.

Erittäin arvostettu kuvataiteilija ja taidegraafikko, joka tunnetaan erityisesti grafiikoistaan. Hannulan tytöt sisälsivät surrealistia piirteitä erityisesti 1960-luvulla ja ottivat voimakkaasti kantaa 1970-luvulta lähtien. Oli palkituimpia ja arvostetuimpia graafikoita maassamme 1960-luvulta alkaen!

Sai Pro Finlandia -mitalin 1969 ja professorin arvon vuonna 1993.

Etsauksen taitaja!

Hannulasta ks. esim.:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Simo_Hannula

https://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/simo-hannula

Postikulut ostajalle taikka sitten nouto.

Huutopakettina 7,95 euroa. Tai sitten nouto. Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa, että olet huutamassa käytettyä tavaraa ja pientä kulumaa saattaa aina tämän ikäisessä teoksessa olla, minkä hyväksyt ostaessasi. Katso kuvat huolellisesti ja harkitse huolellisesti.

Grafiikka on hyvä keräilykohde. Hyvä arvonsäilyttäjä näin epävarmoina aikoina varsinkin. Jos tekijän teoksia on näinkin pitkään myyty, luulisi arvon säilyvän tulevaisuudessakin. Helppo säilytettävä verrattuna maalauksiin ja veistoksiin. Monet sijoitusasiantuntijat suosittelevat grafiikkaa sijoituksena. Pääsee helposti ja pienellä pääomalla alkuun taidekeräilijänä ja samalla nauttimaan taiteesta.

Katso muutkin kohteeni! Myynnissä paljon kuvataidetta. Hannulalta useampi työ! Etsi omat suosilkkisi!

Hakusanoja: Professori Simo Hannula, Uudenvuodenpäiväkahvi (tammikuu),  taitelijaprofessori, matrikkelitaiteilija, taiteilijamatrikkeli, kuvataiteilijamatrikkeli, matrikkeli, moderni, moderni taide, surrealismi, surrealistinen, taidegrafiikka, viivasyövytys, grafiikka, etsaus, vedos, signeerattu, signeeraus, numeroitu, työ, työelämä, kauppa, taide, taideteos, taulu, teos, taideteos, 1980-luvun, 1980-luku, 80-luku, 80-luvun, kasari, 1985.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 17 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

99 € Sulkeutuu 14 vrk 17 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.