Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus


UUSI, vielä muoveissa oleva MAHO NEITSYT / TIPI JA MINISTERIT, PUNK, PROTEESI diggareille. 

Proteesi: Autotallista kaatopaikalle - Cd   (Maho Neitsyt bändin esi aste)

1. I Don`t Want

2. Inside Voice

3 .Mennään Mossella

4. Miksi Nuoriso Ryyppää?

5. Olivia & Johnny

6. Teddy-Poika

7. Raija Forström

8. Väestöliiton Parempi Blues

9. Raija Forström - Live

10. Atomivoimalassa

11. Punk Punk Punk

12. A T K

13. Sisään Sairaalaan

14. Aku Ankka Raskaana

15. Tehdaskaupungin Lapset

16. Ei Tapani Kansalle Saa Nauraa

17. Pommi Kuusankosken Sanomien Konttoriin

18. Antilooppi

19. Shit/OB

20. Ne Ei Myyneet Mulle Viinaa

21. Viimeinen Punk

22. Sikamiehet

23. Now I Wanna Sniff Some Glue

24. Mitä On Punk?

25. Mennään Karjalaan

26. E.T.K.S.N. Encore

(p) 2013

"...”Autotallista se alkoi ja kaatopaikalle päättyi” Bändi sai alkunsa lokakuussa 1978, Sir Jyce Laineen ja Accu Askolan toimesta jotka törmäsivät minuun (Ari ”näkki” Laakso) ja bändi oli valmis. Hieman myöhemmin (Joulukuussa -78), orkesteriin liittyi myös toiseksi kitaristiksi Marc Heino. Tällä kokoonpanolla tehtiin ensimmäinen demo, silloin jo hieman mainetta ”punk piireissä” saaneen Loose prickin soittokämpällä, keväällä -79. Demo sisälsi mm. biisin ”Teddy poika”, josta kouvolan diinarit eivät todellakaan tykänneet. Tässä vaiheessa soitimme pääasiassa omia biisejä, joita olikin varsin runsaasti n.40. Joskus keväällä -79, tuli silloisesta ”Sikamiehet” orkesterista laulaja T.J Hakkarainen vierailemaan Proteesissa, satunnaisesti laulaen ja toi mukanaan mm. biisinsä ”ATK”, joka sitten joskus myöhemmin päätyi myös Maho Neitsyt orkesterin levylle. Ennen Proteesia ja punk aikaa, olimme kuunnelleet mm. Hurriganesia, Sleepy sleepersiä, Virtasta jne..kunnes vuonna -77, kuulimme ensi kertaa punkista joka sitten veikin täysin mukanaan. Minullakin oli aluksi vuonna -77 bändi nimeltään Ääniterrori ja Jycellä oli kai jotain bändejä nimeltään; 1922, Lex napalm, Moskovan yöt jne. Keikkoja tehtiin Proteesin varsin lyhyen ja intensiivisen historian aikana n.20, ja pääasiassa kotipuolessa. Oli Kuusaan kansantaloa, koulujen bileitä, Kuusaan toria, mansikka-ahon urheiluhallia jne.. Yhdestä tällaisesta on myös tämäkin levy tehty, keikalta naukion koululta syksyltä 1979. Tuota Loose prickin soittokämpillä tehtyä nauhaa tarjosimmekin aikoinaan mm. Hilse Miettiselle, Pokolle ja Karvalevyt Ypö 5 pojille, jotka totesivatkin että ”Hyvä nauha mut ei oo rahaa just tällä hetkellä kustantaa”. Jotain huhuja liikkui myös Proteesin pääsystä Hilse-lp:lle, mutta en muista tarkkaan miten siinä kävi, mukana emme kuitenkaan olleet. Proteesi hajosikin sitten joskus keväällä -80, ja tällöin perustimme Laineen Jycen kanssa bändin nimeltään ”Tipi ja Ministerit” joka sai kun saikin sen levyn tehdyksi, jota Proteesi siis ei milloinkaan saanut. Tosin omakustanteena piti sekin hoitaa…. Tipi ja ministerit jaksoivat n. vuoden ja kuihtuivat pois. Tämän seurauksena syntyi ”Maho neitsyt”, joka soittikin alussa pääasiassa vain Proteesin vanhoja biisejä. Loppu onkin sitten historia…. Ari ”Näkki” Laakso 16.1.2010.

 

Proteesi kokoonpano keikkanauhalla, syksy -79

Sir. Jyce Laine: Laulu, basso

Ari ”Näkki” Laakso: Kitara

Accu Askola: Rummut

 

Proteesi kokoonpano demonauhalla, kevät -79

Sir Jyce Laine: Laulu, basso

Ari ”Näkki” Laakso: Kitara

Marc Heino: Kitara, laulu

Accu Askola: Rummut

 

VOITTOHUUTO ja PK. 1.70e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

Ps. Samalla PK:lla tulee 2 kpl Cd Levyjä.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.
  TIPI ja MNISTERIT - MAHO NEITSYT - KUUSANKOSKI / KOUVOLA PUNK -

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.10.2017 13:30

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
28.11. klo 12:36

Moi. Siitä Proteesin levystä. Tuun hakee heti jos asut Kouvolan alueella.Terv. Markku Heino 0405938373

28.11. klo 23:53

Asun joo. Tosin jouluun asti jobissa toisaalla "J-kylän kulmilla", joten postissa tulee nopeiten :-)