Kuvaus

Advanced Dungeons & Dragons - Iron & Blood - Warriors of Ravenloft

Levyssä joitain pintanaarmuja, mutta toimii hyvin. Kannet ehjät, mutta tarrajälkeä/kulumaa. Ohjekirja ok kunnossa. Kannet, ohjeet ja peli mm. englanniksi. Etukansilehtisen takana ja ohjekirjan sisäkannessa vanhat pelikaupan leimat. PAL-versio, eli toimii eurooppalaisessa PS1-, PS2- ja PS3-konsoleissa.

Ostajalle pakkaus/postikuluja perinteisenä kirjepostina 2,5 eur ja Plus-merkillä 4 eur. Raha tilillä -> Peli postiin. Maksutiedot sähköpostiin saapuvassa vakioviestissä. MobilePay ok. Jos ostat useamman kohteen, niin sovitaan postikulut erikseen.

Huom! Tällä hetkellä nouto/kuljetus ei ole mahdollinen muista töistä johtuvien aikatauluhaasteiden vuoksi. Pakettien lähetys voi tällä hetkellä viivästyä 1-3 arkipäivää maksusta, mutta lähetän aina niin nopsaan kuin pystyn.

HAKUSANAT: GAME SONY PSX PS ONE PLAYSTATION 1 AD&D

----------------------------------------------------------------------------------------

Kohteissani paljon pelejä myynnissä eri konsoleille ja pc:lle. Myös välillä cd-levyjä ja DVD-elokuvia ja -sarjoja yms. Tsekkaa loputkin :] Jos ostat useamman kohteen, niin postikuluja voidaan yhdistellä yhdessä näin sopimalla. Kirjepostina toimitan kaksi max. DVD-kotelon kokoista kohdetta 2 euron postikuluilla, mutta tällöin ilman kuplamuovia että mahtuupi luukusta (A5-kuori). Muuten pakkaan aina kuplamuoviin, ellei ole jotain erikseen mainittu. Myös huutopaketit ja automaattipaketit onnistuu. Jos ostamassasi kohteessa on jotain vikana, niin ole reippaasti yhteydessä! :]

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 92 vrk 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 92 vrk 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.