Kuvaus

PS1 konsoli + ohjain + xbox ohjain + muita pelitarvikkeita

Kuvan mukainen ps1 konsoli, johon tulee virta (ja kuva tv:hin kuten kuvassa laite on kytkettynä) mutta levy ei pyörinyt (testasin ps4 peliä sisään.). Levyn pyörittäjä/keskiö vaikutti ihan ehjältä muutoin. Lisäksi mukaan kuvassa näkyvät tarvikkeet. Huom. Tarvikkeita ei ole testattu mitenkään joten niiden toimivuutta en voi taata.

Tarvikkeissa näyttäisi olevan kuvan mukainen alkuperäinen iso xbox ohjain, xbox360 virtakaapeli tai adapteri, joku kuvan mukainen nintendon kaapeli tai adapteri ja 2kpl xbox konsolin scart liittimiä sekä ps1 muistikortti (näkyy kuvassa konsolissa kiinni).

Tästä tosi pelaajalle ja vähän konsolin korjaustaitoa omaavalle mukava paketti. Kuvan tv ei tule mukaan mutta siitäkin voidaan neuvotella jos saataisiin johonkin hintaan sekin mukaan (Se on hankala postitettava)

Kysy jos on kysyttävää niin pyrin vastaamaan parhaani mukaan. Tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Katso myös muutkin kohteeni.

 

 

 

Hakusanat: peli, pelit, pelitarvikkeet, tarvikkeet, tarvikkeita, pelaajalle, harrastaja, harrastajalle, korjaajalle, korjaaja, korjattavaa, peliharrastus, harrastukset, ohjaimet, adapterit, kaapelit, nintedolle, xbox360, xbox, playstation, playstation 1, sony, sony playstation, ps1 ohjain, pleikka, videopelikonsoli, videopeli, videopelit, pelikonsoli, pelikonsolit, konsoli pelaamiseen, konsolit, harvinainen, harvinaiset, keräily, keräilyyn,

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

45 €
Sulkeutuu 66 vrk 5 h 29 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

45 € Sulkeutuu 66 vrk 5 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
18.9. klo 21:20

Tarjoan 20e

18.9. klo 22:22

Hei,

Laitoin hintaehdotus mahdollisuuden. Laskin hieman kohteessa toimituskuluja (huutopakettina tulee). Hieman enemmän jos tarjoat niin uskoisin että hyväksyn tarjouksen tuossa virallisessa hintaehdotuksessa.