Tuote on myyty käyttäjälle Cyberia hintaan 3 €

Kuvaus

Levyssä muutama hento pintanaarmu ja toimii hyvin. Ohjekirja muuten ok kunnossa, mutta muutama sivu on irtoamaisillaan. Ohjeissa myös suomea. Kotelo ok kunnossa. Etukannessa vähän vanhaa tarran jälkeä. PAL-versio, eli toimii eurooppalaisessa PS1-, PS2- ja PS3-konsoleissa.

Ostajalle pakkaus/postikuluja perinteisenä kirjepostina 2,5 eur ja Plus-merkillä 4 eur. Raha tilillä -> Peli postiin. Maksutiedot sähköpostiin saapuvassa vakioviestissä. MobilePay ok. Jos ostat useamman kohteen, niin sovitaan postikulut erikseen. Nouto tällä hetkellä mahdollinen kotiosoitteestani Helsingin Punavuoresta. Ei kuljetusta muihin osoitteisiin.

HAKUSANAT: GAME SONY PSX PS ONE PLAYSTATION 1 NFS

----------------------------------------------------------------------------------------

Kohteissani paljon pelejä myynnissä eri konsoleille ja pc:lle. Myös välillä cd-levyjä ja DVD-elokuvia ja -sarjoja yms. Tsekkaa loputkin :] Jos ostat useamman kohteen, niin postikuluja voidaan yhdistellä yhdessä näin sopimalla. Kirjepostina toimitan kaksi max. DVD-kotelon kokoista kohdetta yksillä 2,5 eur postikuluilla, mutta tällöin ilman kuplamuovia että mahtuupi luukusta (A5-kuori). Muuten pakkaan aina kuplamuoviin, ellei ole jotain erikseen mainittu. Myös huutopaketit ja automaattipaketit onnistuu. En ole yritysmyyjä. Olen pelikeräilijä ja pyrin pitämään pelien hinnat yleisesti toteutuvien keskiarvohintojen mukaisina ja toisinaan lähtee huomattavasti halvemmallakin :] Jos ostamassasi kohteessa on jotain vikana, niin ole reippaasti yhteydessä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.5.2019 21:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.