Tuote on myyty käyttäjälle Misvits hintaan 71 €

Kuvaus

Ps3, jossa ps2-tuki, eli toimii ps2-pelit. Konsoli on ehjä ja toimii, mitä nyt naarmuja pinnassa. Sinetit ovat ehjät ja paikallaan, eli ei ole ikinä avattu. Mukaan kaksi sixsaxis-mallista ohjainta. sixsaxis-ohjaimissa ei ole värinätoimintoa. Mukaan tulee virtajohto ja ohjaimen latausjohto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
71 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.5.2024 13:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
4.5. klo 6:29

Kyllä mä kaikki näen mutta ei siellä mitään tilinumeroita ole ja tapaus on mulle ensimmäinen vaikka tässä kauppaa tehnyt jonkin verran tämän kautta.Ps katoin vaan et ole ainuttakaan tuotetta lähettänyt ei ole varmaan muille käynyt näin.

4.5. klo 10:28

Joo. Olen vain aiemmin ostanut täältä. En ole mitään vielä myynyt. Laitan tekstiviestin

3.5. klo 22:26

Ilmottele nytten jossain vaiheessa jotain tilinumeroita mihin maksaa niin saa paketin matkaan?Mieluiten s-postiin tai puhelimeen.

4.5. klo 1:17

Pääsetkö näkemään jostain profiilini kuvauksen? Siellä lukee tilinumeroni. Laitan huomenna viestiä, jos et näe sitä kuvausta.

26.4. klo 18:13

Moi!Miten testattu?CD Levyn kanssa,tuleeko kuva telkkariin vai pelkästään kytketty virrat päälle ja onko ohjaimet testattu muutenkin että valo syttyy?

26.4. klo 20:47

Moro! Konsoli pyörittää peliä normaalisti ja kuva syttyy. Ohjaimet ovat ehjät. Akun kestävyys ei välttämättä ole hyvä, kun vanhoja ovat.