Kuvaus

  • Tyylikäs PlayStation 4 -konsolin pystyteline sisältää 2 latauspaikkaa ohjaimillesi ja 3 USB-liitäntää. Lisäksi telineessä on 2 tehokasta tuuletinta, jotka eivät päästä konsoliasi ylikuumenemaan pitkissä pelisessioissa
  • Laite saa virtansa PS4-konsolin omasta USB-liitännästä
  • Koko: 36.5cm x 15cm x 3.8cm
  • Tuulettimien kierrosnopeus: 3000 kierrosta minuutissa

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 11 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
22.8. klo 18:32

Onko teillä vielä PRO-mallille telineitä? Ostaisin yhden jos on.

23.8. klo 11:08

Hei! Kyllä löytyy vielä myös PRO-mallille sopiva teline. Hinta on sama kuin tällä tuotteella, joten voitte tehdä huudon tästä kohteesta.

9.1. klo 7:59

Vielä yksi kysymys :) Pystytkö laittamaan mitat siitä kurusta mihin kone tulee? Tahtoisin olla varma, että kone siihen menee, koska tilasin jo yhden joka ei käykkään vaikka pitäisi.

9.1. klo 11:26

Hei! SLIM-versiolle sopivan mallin telineosan koko on leveyssuunnassa noin 4cm ja pituussuunnassa pisimmästä kohdasta noin 29cm. Mikäli huudatte kohteen, voin vielä ennen maksua laittaa teille sähköpostitse kuvan SLIM-malliin sopivasta versiosta.

7.1. klo 18:15

Jos haluaa ps4 slim-mallille, niin onko se tuo samanlainen teline kuin kuvassa? Ja tuleeko siihen vain jonkulaiset sovitekappaleet vai miten?

muokattu 7.1. klo 18:21

SLIM-mallin teline on muutoin täysin samanlainen, mutta kohta, johon konsoli asetetaan, on vain muotoiltu SLIM-konsolin muotojen mukaan. Erillisiä sovitekappaleita ei siis tarvita.

7.1. klo 18:04

Mille ps4:lle tämä käy?

7.1. klo 18:09

Hei! Asiakas voi valita, haluaako SLIM-mallille, PRO-mallille vai alkuperäiselle PS4-mallille sopivan telineen. Toisin sanoen jokaiselle PS4-konsolimallille löytyy sopiva teline.