Kuvaus

Myyn itselleni turhana ko. laitteeen, koska normaalin PS5:n uusi SSD saa riittää ja myyn tämän minulle turhana pois. Jos haet tämän Akaan Toijalasta, niin säästyt postin kuluilta. Mukaan tulee kuvassa oleva kuitti ostosta viime marraskuulta, joka on myös takuulappuna. Palautteestani (99,7 % positiivinen; 1782 positiivista palautetta) voit päätellä, että olen luotettava myyjä. Ebaysta tätä ei taida saada paljoa alle 700 €:n vastaavanlaista settiä!

Ominaisuudet

PlayStation 5 + Marvel s Spider-Man 2 Limited Edition tarjoaa kaikki seuraavan sukupolven ominaisuudet, kuten sulavan 4K- sekä 8K-resoluution kuvan 120 hz virkistystaajuudella, erittäin suorituskykyisen prosessorin ja langattoman DualSense-ohjaimen. Uudistetussa ohjaimessa on haptista palautetta hyödyntävä tärinäpalaute sekä adaptiiviset liipaisinpainikkeet, jotka tarjoavat entistä paremman ohjaintuntuman. Lisäksi pakkaukseen sisältyy Marvel s Spider-Man 2, kauan odotettu jatko-osa palkittuun Marvel s Spider-Man -peliin.

Marvel s Spider-Man 2 Limited Edition
Liity Peterin ja Milesin seuraavaan seikkailuun ja taistele Spider Manin ikonisimpia roistoja vastaan PlayStation 5 -konsolilla, jossa on pelin symbolimuotoilu. Pakkaus sisältää Limited Edition PlayStation 5 -konsolin, langattoman DualSense -ohjaimen ja latauskupongin Marvel s Spider-Man 2 Standard Edition -pelin digitaaliseen versioon.

Prosessori ja grafiikkateho
Konsoli hyödyntää AMD Ryzen Zen 2 x86-64 -prosessoria, joka on varta vasten suunniteltu seuraavan sukupolven Playstation-konsolin käyttöön. prosessorissa on kahdeksan ydintä ja 16 säiettä, joiden mukautuva kellotaajuus voi nousta jopa 3,5 GHz saakka. Järjestelmän AMD Radeon RDNA-2 -grafiikkapiiri tukee Ray-Tracing Acceleration -teknologiaa, ja siinä on mukautuva kellotaajuus jopa 2,23 GHz huipputaajuudella, jopa 10,3 TFLOPS-laskentateho ja 36 CU-ydintä. Keskusmuistista huolehtii nopea 16 GB GDDR6 RAM-muisti jopa 448 GB/s siirtonopeudella.

4K- ja 8K-resoluution viihdettä
Playstation 5 kykenee toistamaan sisältöä 4K UHD -resoluutiolla jopa 120 Hz virkistystaajuudella, sekä 8K 4320p -resoluutiolla.

HDR-tuki
Konsoli luo voimakkaamman kontrastin, vivahteikkaat värit ja realistisemman kuvan HDR-yhteensopivien televisioiden kanssa.

Ainutlaatuinen SSD-muisti
Ainutlaatuisen ja nopean SSD-muistin ansiosta Playstation tarjoaa jopa 5,5 GB/s lukunopeuden, mahdollistaen miltei viiveettömät latausajat ja nopeammat asennusnopeudet päivityksille ja peleille. Konsoli käynnistää pelit vain muutamissa sekunneissa.

Langaton DualSense -ohjain
Parannellussa DualSense-ohjaimessa on haptinen tärinäpalaute, sekä adaptiiviset R2- ja L2-liipaisinpainikkeet, jotka tarjoavat entistä eloisamman ohjaustuntuman. Langattomassa ohjaimessa on pitkäkestoinen ladattava akku, laajempi kosketuslevy, kuusiakselinen liiketunnistus, ääniliitäntä, sekä USB-C-portti. Integroidun mikrofonin ja kaiuttimen avulla kommunikointikin on helpompaa.

Tempest 3D AudioTech
Tempest 3D AudioTech -teknologia hyödyntää erityistä ääniprosessoria luodakseen kolmiulotteisen äänen sadoilla erilaisilla äänilähteillä. Teknologia toimii yhteensopivien pelien kanssa sekä kuulokkeilla että television kaiuttimilla.

Toimintavalmius
PlayStation 5 mahdollistaa pelien lataamisen ja päivittämisen taustalla ja jopa laitteen ollessa valmiustilassa. Näin vältyt odottamasta pelien latausta ja voit aloittaa pelaamisen jo latauksen aikana. Jos peli tulee PlayGo-ominaisuutta, lataa järjestelmä ensin osan pelistä ja voit aloittaa pelaamisen loppupelin vielä latautuessa taustalla.

Sisällön jakaminen
Ohjaimen Create-näppäintä painamalla voit selata edellisiä peliminuutteja ja merkitä kohdat, jotka haluat jakaa. Voit jatkaa välittömästi pelaamista ja jättää pelivideon latautumaan verkkoon taustalle. Voit myös suoratoistaa pelisisältöä.

Liitä PlayStation®VR PS5™-konsoliin, niin voit pelata tuettuja PS VR -pelejä
Tarvitset PS VR:n ja PS5-konsolin yhdistämiseen PS4:n™ PlayStation®Cameran* ja PlayStation®Camera-sovittimen.

Tilaa PlayStation®Camera-sovitin veloituksetta Sonylta: https://camera-adaptor.support.playstation.com/fi-fi

Portit:
- HDMI 2.1 -portti, jossa 4K 120 Hz-, 8K- ja VRR-yhteensopivuus
- USB-C 3.2 Gen2 -portti (etupuolella)
- 2 USB-A 3.2 Gen2 -porttia (takana)
- USB-A 3.2 Gen1 -portti (etupuolella)
- Gigabit LAN Ethernet -portti
- Wi-Fi-ax ja Bluetooth 5.1

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- Limited Edition PlayStation 5 -konsoli
- Langaton DualSense-ohjain
- Marvel s Spider-Man 2 -kuponki pelin Standard Edition -digiversion lataukseen
- Alusta
- HDMI-kaapeli
- USB-latauskaapeli
- Virtajohto

*Pelaajat, jotka ostavat täyden PS5-paketin, voivat lunastaa mukana tulevan Marvel’s Spider-Man 2 -latauskoodin kun peli julkaistaan 20. lokakuuta.

Tekniset tiedot

  • Mitat ja paino

    Korkeus (cm): 10.4

    Leveys (cm): 39

    Syvyys (cm): 26

    Paino (g): 6430

    Korkeus (sis. pakkaus): 43,0 cm

    Leveys (sis. pakkaus): 17,7 cm

    Syvyys (sis. pakkaus): 47,0 cm

    Paino sis. pakkaus: 6,08 kg

  • Ominaisuudet

    Tyyppi: Pelikonsoli

    Konsolin merkki: PlayStation 5

    Väri: Musta, Punainen

    Yhteensopivuus: 4K UHD Blu-ray, DVD

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
517 €
Sulkeutuu 4 vrk 14 h 59 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 517 € Sulkeutuu 4 vrk 14 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.