Kuvaus

Pullolaiva arviolta jostain 1900-luvulta.

Pullo jotain vanhempaa lasia, joka hieman vääristää kauniisti. Jotain leimoja on, lähinnä numeroita, mutta en saa kuvattua.

Tarkempi ajoitus tai mikä laiva kyseessä ei tiedossa.

Pituus noin 18 cm.

Postikulut ostajalle.

Huutopakettina Matkahuollon kautta 6,85 euroa, jolloin saat seurantakoodin lähetyksellesi. Turvallisempi kuin Posti nykyään. Toki voin lähettää myös millä tavalla haluat ostajan laskuun. Taikka sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa ettei tuote ole kuitenkaan uusi, joten pientä kulumaa voi aina tämän ikäisessä tuotteessa olla, minkä hyväksyt huutaessasi, mutta kaikin puolin siisti ja edustava keräilykappale tämä minun mielestäni on. Olen yrittänyt listata tässä kaikki mahdolliset puutteet mahdollisimman täsmällisesti ja totuudenmukaisesti, mutta en minä tästä muuta mainittavaa löydä. Katso kuvat ja tee oma arviosi.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä kauniita sisustukseen sopivia esineitä. Muutakin nauticaa ja merenkulkuun liittyvää!

Hakusanoja: Pullolaiva, laiva, pullo, puteli, meriantiikki, vanha, laivasto merimies, matruusi, purjelaiva, höyrylaiva, risteilijä, meriaihe, meri, vene, purjevene, purjehdus, nautika, nautica, ankkuri, lasi, lasitaide, koti, sisustus, laivat, höyrylaivat, antiikki, koti keräily, sisustus, vintage, 1900-luku, 1900-luvun.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 90 vrk 20 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

25 € Sulkeutuu 90 vrk 20 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.