Kuvaus


Aito luonnon spinelli 3.73 karaattia
Loistava erinomainen sormuskivi hyvällä puhtaudella, ylittäen reilusti suositun kolmen karaatin rajan. Tämän kiven löytöpaikka on hyvin todennäköisesti joko Sri Lanka tai Madagaskar. Olen henkilökohtaisesti tutkituttanut näytteen Suomen Jalokivilaboratoriossa. Raportissa mainittu vakuutusarvoksi 10.600 € (kymmenentuhatta kuusisataa euroa) !

Aikaisemmin olin tutkituttanut kappaleen "The Gem and Jewelery Institute of Thailand" kehittyneessä jalokivilaboratoriossa (The Gemmological Research and Testing Laboratory, joka on CIBJO rekisteröity laboratorio). Tämä aitoustodistus sisältyy myös kaupan hintaan.

Kaikki valokuvat yllä ovat otettu päivänvalossa, ja ne ovat täysin käsittelemättömiä. Olen ainoastaan poistanut pölyhiukkasia pinnasta. Pyydän ystävällisesti huomioimaan ettei valokuviani saa käyttää ilman lupaa.


LOISTO tarkoittaa jalokiven yläosan kautta nähtävää valon kirkkauden määrää tai astetta, joka aiheutuu valon heijastumisesta jalokivestä. Loistoon vaikuttavat sekä kiven alaosan viisteistä sisäisesti kokonaisheijastunut valo, että kiven yläosan viisteiden pinnalta heijastunut valo (SGS & GAGTL 1999).Kuvauksessa oleva näyte/näytteet on myytävänä sellaisenaan
Myytävää erää on kaupan ainoastaan yksi kappale. Yksilölliset digitaalikuvat on otettu varsinaisesta kohteesta joka on myynnissä ja joka toimitetaan asiakkaalle.


Painot
Karaatti (ct)
1 ct = 0,2 grammaaKaupan päädyttyä pyydän kohteliaimmin antamaan positiivisen palautteen kaupankäynnistä Kiitos! Jos jostain syystä olette harkinneet jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, esim. jos posti on rikkonut tuotteita (hyvin harvinaista) niin pyydän Teitä ottamaan minuun ensin yhteyttä jotta voimme sopia asiasta sopusoinnussa.

Vastaan sähköposteihin ja erityistoiveisiin useimmiten saman päivän aikana!

Diplomigemmologi Casimir von Schantz F.G.A. D.G.A.
Fellowship of the Gemmological Association of Great Britain
Diamond Member of the Gemmological Association of Great Britain
Suomen gemmologinen seura ry, tutkijajäsen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 730 €
Sulkeutuu 114 vrk 2 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 730 € Sulkeutuu 114 vrk 2 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.