Kuvaus

Kuvaus

Purppuravirrat /-Les rivières pourpres - Erikoisjulkaisu - 2 DVD (EGMONT)

Ranskan Alpeilla sijaitsevassa Guernonin kylässä toimii yksi maailman pienimmistä ja omalaatuisimmista yliopistoista - sekä oppilaat että opettajat ovat kaikki paikallisia asukkaita. 

Eräänä päivänä vuoristokylän idylli kuitenkin särkyy, kun yliopiston kirjastonhoitajan raa'asti silvottu ruumis löydetään. Pariisin päämaja lähettää yhden parhaista miehistään, rikosetsivä Pierre Niemansin, selvittämään julmaa veritekoa. 

Niemans ehtii tuskin saapua perille Guernoniin kun ruumiita löydetään lisää. Rikosta tutkiessaan Niemans tapaa Max Kerkérianin, joka myös tutkii Alpeilla sattunutta rikosta. Ryhmä uusnatseja on häpäissyt nuoren tytön haudan ja Kerkérian yrittää selvittää mistä oikein on kysymys. 

Yhdessä Niemans ja Kerkérian joutuvat keskelle todellista salaisuuksien vyyhtiä ja kaivautuvat yhä syvemmälle Guernonin pimeään menneisyyteen...

Upeisiin alppimaisemiin sijoittuva murhamysteeri valjastaa mestarillisesti pääosien näyttelijöiden lahjat palvelemaan itse tarinaa. Jean Reno tekee jälleen pomminvarmaa työtä rikosetsivä Niemansina ja aisapariksi lyöttäytyvä Vincent Cassel tuo elokuvaan omaa dynaamista osaamistaan. 

Kahden huippunäyttelijän työtä on ilo seurata jännityksen tiivistyessä vuoriston ohuessa ilmassa; älykäs, oivaltava elokuva pitää katsojan takuuvarmasti otteessaan loppuun asti!

Ohjaus: Mathieu Kassovitz  

Pääosissa: Jean Reno, Vincent Cassel, Dominique Sanda, Nadia Fares

Valmistusvuosi: 2000

Kesto: 1 h 41 min

EKSTRAT

Ohjaajan ja näyttelijöiden kommenttiraidat
Musiikkiraita säveltäjä Bruno Coulaisin kommenttiraidalla
Dokumentti: "The Investigation"
12 kpl eri koosteita
2 kpl markkinointikoostetta
Ohjaajan ja näyttelijöiden filmografioita
Trailereita

K15
 

Purppuravirrat 2 - Ilmestyskirjan enkelit / Les rivières pourpres 2 - Les anges de l'apocalypse - DVD

Komisario Pierre Niemansin pinna on kireällä. Hänen luostarista löytämänsä ruumis tuntuu viittaavan ritualistiseen uhraukseen - ja jotain todella outoa ja isoa on tekeillä. Samaan aikaan nuori poliisikapteeni Reda törmää suuria tuskia kärsivään mieheen, jolla on täsmälleen sama DNA kuin Jeesus Nasaretilaisella.

Reda saa pian selville, että hänen tutkimallaan tapauksella on suora yhteys Niemansin mieliharmiin. Kaikki todistusaineisto viittaa nyt siihen, että Ilmestyskirjan kuvaamat viimeiset ajat ovat käsillä. Onko Jumala menettänyt kärsivällisyytensä ihmiskunnan kanssa, onko Tuomiopäivä jo lähellä?

Jean Reno tekee vakuuttavan paluun Pierre Niemansina - Renon karisma siivitti ykkösosan kansainväliseen suurmenestykseen ja mies tekee jälleen selväksi, että vanhalla ketulla on vielä kosolti ruutia jäljellä. 

Tällä kertaa Niemans yhdistää voimansa vanhan oppipoikansa Reda Kerkerianin kanssa murtaakseen vaarallisen okkulttisen salaseuran. Poliisiduolla on myös arvoisensa vastus: kulissien takana naruista vetelee julma natsirikollinen Heinrich von Garten, jota esittää legendaarinen Christopher Lee. 

Taitava Olivier Dahan on ohjannut myyttejä musertavan toimintatrillerin, jonka tuotannosta ja käsikirjoituksesta vastaa elokuvaikoni Luc Besson.

Ohjaus: Olivier Dahan

Käsikirjoitus: Luc Besson, Jean Christophe Grange

Pääosissa: Jean Reno, Beno Magimel, Christopher Lee, Camille Natta, Johnny Hallyday, Gabrielle Lazure

Valmistusvuosi: 2004

Kesto: 1 h 34 min

EKSTRAT

Näin tehtiin Purppuravirrat 2 (73 min)
Aseiden esittely - Christopher Maratier (7 min)
Kuolleiden luominen - Denis Gastou (5 min)

K15

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.K 1

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 60 vrk 7 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 60 vrk 7 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.