Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Videon kunto = Hyvä, tekstitys suomeksi, kesto 1h 34min.

Komisario Pierre Niemansin pinna on kireällä. Hänen luostarista löytämänsä ruumis tuntuu viittaavan ritualistiseen uhraukseen - ja jotain todella outoa ja isoa on tekeillä. Samaan aikaan nuori poliisikapteeni Reda törmää suuria tuskia kärsivään mieheen, jolla on täsmälleen sama DNA kuin Jeesus Nasaretilaisella. Reda saa pian selville, että hänen tutkimallaan tapauksella on suora yhteys Niemansin mieliharmiin. Kaikki todistusaineisto viittaa nyt siihen, että Ilmestyskirjan kuvaamat viimeiset ajat ovat käsillä. Onko Jumala menettänyt kärsivällisyytensä ihmiskunnan kanssa, onko Tuomiopäivä jo lähellä?

JEAN RENO (Leon, Vaarallinen tehtävä) tekee vakuuttavan paluun Pierre Niemansina - Renon karisma siivitti ykkösosan kansainväliseen suurmenestykseen ja mies tekee jälleen selväksi, että vanhalla ketulla on vielä kosolti ruutia jäljellä. Tällä kertaa Niemans yhdistää voimansa vanhan oppipoikansa Reda Kerkerianin kanssa murtaakseen vaarallisen okkulttisen salaseuran. Poliisiduolla on myös arvoisensa vastus: kulissien takana naruista vetelee julma natsirikollinen Heinrich von Garten, jota esittää legendaarinen CHRISTOPHER LEE (Taru Sormusten Herrasta). Taitava OLIVIER DAHAN on ohjannut myyttejä musertavan toimintatrillerin, jonka tuotannosta ja käsikirjoituksesta vastaa elokuvaikoni LUC BESSON!

Ohjaus Olivier Dahan

Käsikirjoitus Luc Besson, Jean Christophe Grange

Näyttelijät Jean Reno, Benoît Magimel, Christopher Lee, Camille Natta, Johnny Hallyday, Gabrielle Lazure, Augustin Legrand, Serge Riaboukine, Andre Penvern

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,60 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.2.2018 12:41

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.