Kuvaus

Ranskan Alpeilla sijaitsevassa Guernonin kylässä toimii yksi maailman pienimmistä ja omalaatuisimmista yliopistoista - sekä oppilaat että opettajat ovat kaikki paikallisia asukkaita. 

Eräänä päivänä vuoristokylän idylli kuitenkin särkyy, kun yliopiston kirjastonhoitajan raa'asti silvottu ruumis löydetään. Pariisin päämaja lähettää yhden parhaista miehistään, rikosetsivä Pierre Niemansin, selvittämään julmaa veritekoa. 

Niemans ehtii tuskin saapua perille Guernoniin kun ruumiita löydetään lisää. Rikosta tutkiessaan Niemans tapaa Max Kerkérianin, joka myös tutkii Alpeilla sattunutta rikosta. Ryhmä uusnatseja on häpäissyt nuoren tytön haudan ja Kerkérian yrittää selvittää mistä oikein on kysymys. 

Yhdessä Niemans ja Kerkérian joutuvat keskelle todellista salaisuuksien vyyhtiä ja kaivautuvat yhä syvemmälle Guernonin pimeään menneisyyteen...

Upeisiin alppimaisemiin sijoittuva murhamysteeri valjastaa mestarillisesti pääosien näyttelijöiden lahjat palvelemaan itse tarinaa. Jean Reno tekee jälleen pomminvarmaa työtä rikosetsivä Niemansina ja aisapariksi lyöttäytyvä Vincent Cassel tuo elokuvaan omaa dynaamista osaamistaan. 

Kahden huippunäyttelijän työtä on ilo seurata jännityksen tiivistyessä vuoriston ohuessa ilmassa; älykäs, oivaltava elokuva pitää katsojan takuuvarmasti otteessaan loppuun asti!

Ohjaus: Mathieu Kassovitz  

Pääosissa: Jean Reno, Vincent Cassel, Dominique Sanda, Nadia Fares

Valmistusvuosi: 2000

Kesto: 1 h 41 min

Bonukset

  • Ohjaajan ja näyttelijöiden kommenttiraidat
  • Musiikkiraita säveltäjä Bruno Coulaisin kommenttiraidalla
  • Dokumentti: "The Investigation"
  • 12 kpl eri koosteita
  • 2 kpl markkinointikoostetta
  • Ohjaajan ja näyttelijöiden filmografioita
  • Trailereita
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 16 vrk 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.