Kuvaus

PUUHA-PETE PUTTE PILOTTI

TERVETULOA PUUHA-PETEN VÄRIKKÄÄSEEN JA JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN, MISSÄ VIISI TOIMELIASTA RAKENNUSKONETTA KAIVURI-KONE, PUSKU-PUSKUTRAKTORI, HYRRE-SEMENTTIMYLLY, ROLLE-HÖYRYJYRÄ JA NOSSE-NOSTURI AUTTAVAT PETEÄ ARKIPÄIVÄN ASKAREISSA.

SISÄLTÄÄ JAKSOT:

PUTTE PILOTTI-

PETE ON KORJAAMASSA ROUVA KIRSIKAN TAKANREUNUSTA. SILLÄ VÄLIN  PANU KOKEILEE KAUKO-OHJATTAVAA LENTOKONETTA, JOKA KARKAA KÄSISTÄ JA AJAUTUU LÄHEISELLE PELLOLLE. PUTTE LÖYTÄÄ SE JA INNOSTUU KOKEILEMAAN LENTOTAITOJAAN.

SAUKONPOIKIEN UIMAKOULU-

PUSKU LÄHTEE MININ JA MONNAN KANSSA LUONTORETKELLE. MUTTA SAUKONPOJAT SÄIKÄHTÄVÄT MINIÄ, JOKA MIELELLÄÄN TARKKAILISI NIIDEN PUUHIA.

KIIREINEN KIPPI-

PETE LÖYTÄÄ VANHAN ARKUN JOSSA ON PANUN OMAISUUTTA. KIPPIÄ HOPUTETAAN SINNE JA TÄNNE JA PIAN TÄRKEÄT PAPERIT OVAT JOUTUA HUKKAAN.

PIKKALAN TAIDEAARTEET-

HERRA HISSA AIKOO JÄRJESTÄÄ TAIDETAPAHTUMAN JA PETEN PITÄISI KUNNOSTAA MUSEORAKENNUS. SOÅPIVAT LATTIALAUDAT LÖYTYVÄT KIERRÄTYSKESKUKSESTA...

SALATTIMAAN YÖLLISET VIERAAT-

PUTTE JÄÄ YÖKSI VAHTIMAAN PIKKELSIN ISÄNNÄN SALATTIMAAN UUTTA AITAA, MUTTA NUKAHTAA KESKEN KAIKEN. AAMULLA AITA ON KAADETTU JA KOKO KASVIMAA ON TÄYNNÄ JÄNIKSIÄ.

EXTRA: PÄTKIS:

1. KONSTIKKAAT KUVIOT

2. PUTTE LASTAA PERÄVAUNUN

VALMISTUSVUOSI 1998

KESTO 45MIN PUHUMME SUOMEA 

KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 117 vrk 1 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 117 vrk 1 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.