Kuvaus

PUUHA-PETE VILPAS PINTEESSÄ

TERVETULOA PUUHA-PETEN VÄRIKKÄÄSEEN JA JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN, MISSÄ VIISI TOIMELIASTA RAKENNUSKONETTA KAIVURI-KONE, PUSKU-PUSKUTRAKTORI, HYRRE-SEMENTTIMYLLY, ROLLE-HÖYRYJYRÄ JA NOSSE-NOSTURI AUTTAVAT PETEÄ ARKIPÄIVÄN ASKAREISSA.

SISÄLTÄÄ JAKSOT:

VILPAS PINTEESSÄ-

VILPAS JAHTAA KANEJA PIKKELSIN PELLOLLA - JA PUTOAA KANINKUOPPAAN. PUSKU, JOKA ON MATKALLA HAKEMAAN SEMENTTIÄ, PELÄSTYY PAHANPÄIVÄISESTI, KUN HÄN KUULEE MAAN ALTA SALAPERÄISTÄ ULVONTAA.

PUTTE TARKASTAJANA-

PUTTE LÖYTÄÄ VESIPOSTIN AVAIMEN JA KASTELEE VAHINGOSSA TARKASTAJA PULTIN. KUN TARKASTAJA LÄHTEE KAUPUNGINTALOLLE VAIHTAMAAN VAATTEITA, PUTTE LÖYTÄÄ PULTIN UNOHTUNEET PIIRUSTUKSET JA PÄÄTTÄÄ RYHTYÄ RAKENNUSTARKASTAJAKSI.

KUKKELIKUU-PUTTE-

PUTTE JA TATU MUNAVAHDEIKSI. PUTEN MIELESTÄ MUNAT OVAT LIIAN KYLMIÄ, JOTEN HÄN PEITTELEE NE VÄLLYN ALLE. KUN ENSIMMÄINEN TIPU KUORIUTUU, VÄLLYSTÄ KUULUU KUKKELI-KUU.

MAAILMAN NOPEIN PELÄTIN-

PUTTE JA TATU LÖYTÄVÄT KIERRÄTYSKESKUKSESTA MIELENKIINTOISIA TAVAROITA, EIKÄ AIKAAKAAN KUN NIISTÄ SYNTYY RULLALAUTA. TOSIN LINNUTKIN PELÄSTYVÄT MOISTA KIITÄJÄÄ JA ALKAVAT POMMITTAA MAAILMAN NOPEINTA PELÄTINTÄ!

EXTRA: PÄTKIS:

1. YSTÄVÄ AUTTAA AINA

2. PUTTE KUMMITTELEE

VALMISTUSVUOSI 2001

KESTO 40MIN PUHUMME SUOMEA 

KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 64 vrk 7 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 64 vrk 7 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.