Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

PUUHA-PETE X 4


PUUHA-PETE KÄTSY LÖYTÄÄ AARTEEN-


PETEN TIIMI TOIMITTAA KÄTSYN PERHETULLEEKSI PORUKKAAN. ODOTTAESSAAN MALTTAMATTOMANA ENSIMMÄISTÄ TYÖTEHTÄVÄÄNSÄ, KÄTSY HARJOITTELEE KAIVAMISTA JA LÖYTÄÄ AARTEEN. 


LAPSET VALITSEVAT ROLLEN PUUHARADAN PARHAAKSI LEIKKIPAIKKAIDEAKSI MUTTA VINHAN MIELESTÄ HÄNEN PUUMAJANSA ON MAAILMAN MOPOHIENOIN JUTTU. VIKSULAN MUSEOON RAKENNETAAN LISÄHUONE. KAIVURI IHASTELEE HERRA MOISION MAALAUKSIA JA HALUAISI ITSEKIN OLLA SAMANLAINEN TAITEILIJA. SATAMALAITURI ON TUHOUTUNUT MYRSKYSSÄ JA VIKSULAN JALKAPALLOKENTTÄ KAIPAA KUNNOSTUSTA. PUUHA-PETEÄ PYYDETÄÄN VIKSULAN VIRIN JALKAPALLOVALMENTAJAKSI JA ROLLE HALUAA OLLA JOUKKUEEN MASKOTTI.


MUKANA JAKSOT:


KÄTSY LÖYTÄÄ AARTEEN


VINHAN IDEA


KAIVURI HALUAA OLLA TAITEILIJA


NOSSE NOUSUVEDESSÄ


ROLLE MASKOTTINA


VALMISTUSVUOSI 2009


KESTO 50MIN PUHUMME SUOMEA


PUUHA-PETE PUTTE HOTELLINJOHTAJANA-


PUTTE HOTELLINJOHTAJANA JA PIKKALANLAHDEN HOTELLI ON VIITTÄ VAILLE VALMIS. PUTEN MIELESTÄ HOTELLINJOHTAJAN TYÖ KUULOSTAA HOUKUTTELEVALTA JA NIIMPÄ HÄN PÄÄTTÄÄ OTTAA VASTAAN ENSIMMÄISET VIERAAT. PICCOLON TEHTÄVÄNÄ ON KULJETTAA MATKALAUKUT HUONEESEEN, MUTTA PUTEN KÄSISSÄ LAUKKUJEN SISÄLTÖ LEVIÄÄ PITKIN LATTIOITA.  EIKÄ RAVINTOLAN KEITTIÖSSÄ SUJU SEN PAREMMIN. ONNISTUUKO PUTTE LEPYTTÄMÄÄN VIERAAT ENNEN KUIN OIKEA HOTELLINJOHTAJA SAAPUU? HOTELLIN LISÄKSI PETE JA KONEET RAKENTAVAT UPOUUDEN JÄÄTELÖKIOSKIN JA KAIKEN RUUNAA VASTAVALMISTUNUT RANTABULEVARDI KORISTEVALOINEEN.


MUKANA JAKSOT:


ENSIN TYÖ SITTEN LEIKKI


KAIVURIN PARAS TIIMI


PUTTE HOTELLINJOHTAJANA


MÖKÄ SAA IDEAN


VIHELTÄEN PUHDASTA


VALMISTUSVUOSI 2007


KESTO 50MIN PUHUMME SUOMEA


PUUHA-PETE PUTTE PÄÄSEE RADIOON-


LUMI ON VALLANNUT AURINGONKUKKALAAKSON. PETE YSTÄVINEEN AUTTAA ASUKKAITA JA ELÄIMIÄ SELVIÄMÄÄN LUMEN KESKELLÄ. AURINGONKUKKALAAKSOON RAKENNETAAN LUISTINRATA, JOSSA JÄRJESTETÄÄN HIENO LUISTELUNÄYTÖS. LISÄKSI ANNI SUUNNITTELEE UPEITA ALLASJUHLIA, JOIDEN TEEMANA ON TROOPPINEN RANTA. 


PETE RAKENTAA STUDION JOSSA TEHDÄÄN RADIO-OHJELMAA. PUTTE PÄÄSEE RADIOON TÖIHIN MUTTA RADIOJUONTAJAN TYÖ EI OLEKAAN IHAN LASTENLEIKKIÄ...


MUKANA JAKSOT:


SUOMUN LUMINEN SEIKKAILU


PUUHA-FM


MÖKÄ OPPII LUISTELEMAAN


PUTTE PÄÄSEE RADIOON


KAIVURI KEINOT KEKSII


VINHA AINA VALMIINA


SUMMA SAA AJATUKSEN


VALMISTUSVUOSI 2007


KESTO 1H 10MIN PUHUMME SUOMEA


PUUHA-PETE TERVETULOA MÖKÄ-


KUN PIKKALANLAHDELLE RAKENNETAA RULLAILUPUISTO RAMPPEINEEN, TIIMI SAA UUDEN JÄSENEN. SE ON VALTAVAN SUURI SEMENTTIKONE MÖKÄ, JOKA KEHUU OMIA TAITOJAAN JA NAURESKELEA PIENELLE HYRRELLE, MUTTA VAIN HYRRE MAHTUU TASOITTAMAAN RAMPIN KIEMUROITA. 


AURINGONKUKKALAAKSOON TULEE MYÖS ELOKUVAOHJAAJA KUVAAMAAN RAKENNUSTÖITÄ. PUTTE HALUAA KUVAUSAPULAISEKSI, MUTTA NOSSE SAA KAMERAKAMMON. KUMMASSA LOPPUJEN LOPUKSI ON OIKEAA FILMITÄHTIAINESTA?


MUKANA JAKSOT:


NOSSEN KAMERAKAMMO


PUTEN ELOKUVAURA


HYVÄ, HERRA PULTTI!


TERVETULOA MÖKÄ!


NOKKELA LEKSA


VALMISTUSVUOSI 2007


KESTO 50MIN PUHUMME SUOMEA


YHTEISKESTO KOKO SETILLE 3H40MIN


MUOVEISSA


EI TARJOUKSIA


 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.7.2018 20:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.