Kuvaus

Hyvin solakka ja pitkä linkkuveitsi oli Saksassa käytössä ja usein messuilla, ruokamessut ja alueelliset "regional"  ruoka maistajaiset jne....niillä oli myyntikojuja ja monenlaista herkkua tarjolla,oli toki myös omenaa ja perunaa.....Tälläisella veitsellä oli tarkoitus kokeilla eri makupaloja, pieni nokare kinkkua, makkaraa,  juustoa jne.. ja siksi se oli hyvin pieni ja ohut, sillä otettiin vain ohut siivu koemaistamiseen. Myöhemmin tuli tavaksi se, että myyjä;  elintarvike-esittelijä teki valmiiksi siivuja ja paloja maistajille ja tämä puukko veitsi linkkuveitsi malli jäi pois käytöstä. Valmistettu vuosina 1950-1960 ja toisessa päässä on haarukka !!! Nämä ovat nykyään keräilijöiden suosiossa, liikoja ei markkinoilla ole. Markkina-arvo on usein 50 euron molemmin puolin. Tälläista "Pitkä Jaakko" veistä ei kantanut joka maanviljelijä metsästäjä tms, vaan hän oli jonkinlainen ruoka ja maistamis alan yrityksessä töissä... vastasi ravintolan , hotellin ruoka ateria tarjonnasta ja omasi hyvin tarkan makuaistin... 

WF09AG703 Veitsi Linkkuveitsi on avattuna 25cm plus vielä 4,5cm haarukka toisesta päästä. Itse terä on 11cm. Pieni vyö tai taskuklipsi. Aito Solingen Saksa valmiste.  Helmiäistä imitoivat kahvalevyt. Hieno peli !!!  Usein oli pitkä terä vielä hieman kaareva, koska näyte maistiaispala oli pieni... 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 23 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

34,50 € Sulkeutuu 29 vrk 23 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.