Kuvaus

Puutarhaunelmia - Kesän kaunein puutarha (DVD)

Puutarhaunelmia - Kesän kaunein puutarha esittelee TV 1:n suositun kesäohjelman vuoden 2005 parhaimpia suomalaisia puutarhoja. Katsoja elää yhden kasvukauden keväästä syksyyn ja saa käytännönläheisiä ideoita oman pihansa rakentamiseen ja kunnostukseen. Puutarhan esittelyn lomassa puutarhoissa tehdään - pilke silmäkulmassa- ajankohtaisia puutarhatöitä, joista katsoja saa vinkkejä ja vastauksia kysymyksiinsä.

Puutarhat muodostavat laajan katsauksen suomalaiseen puutarhaan: mukana on omakotipihoja, siirtolapuutarhoja, kesämökkejä, taloyhtiöpiha ja jopa kartanopuutarha.

Kesän kaunein puutarha -sarja perustuu Puutarhaunelmien kesän 2005 pihakilpailuun, jossa etsittiin leikkimielisesti kesän kauneinta puutarhaa, omistajansa näköistä ja hoitajalleen rakasta isoa tai pientä puutarhaa tai muuta vihertilaa.

Lisänä Puutarhaunelmien kesäkeittiö-ekstra, jossa on Puutarhaunelmien kesäkeittiön toivotuimmat reseptit kesältä 2004.

Puutarhavinkkejä tarjoaa Vihervinkit-osio, jossa esitellään hauskoja ja käytännöllisiä vinkkejä puutarhaan. Viherposti-osiossa toimittajat vastaavat katsojien ohjelmalle lähettämiin puutarha-aiheisiin kysymyksiin.

Ohjelman juontavat ja toimittavat rentoon ja hyväntuuliseen tapaansa hortonomit ja puutarhatoimittajat Paula Ritanen-Närhi ja Sinikka Neuvonen.

Kesto: n. 3 h 47 min

Uusi, suojamuovi päällä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 35 vrk 15 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 35 vrk 15 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.