Tuote on myyty käyttäjälle blaklockan hintaan 5 €

Kuvaus

Pehmeäkantinen pokkari
576 sivua

Michael Baigent, Richard Leigh ja Henry Lincoln: Pyhä veri, pyhä Graal
4.painos. Bazar 2007
Alkuteos "The Holy Blood and the Holy Grail" ilmestyi 1982

Pyhä veri, pyhä Graal ilmestyi alun perin Isossa-Britanniassa vuonna 1982. Se nousi heti myyntitilastojen kärkeen ja synnytti kiivaan kansainvälisen keskustelun. Kirjan johtopäätökset, sekä tässä päivitetyssä versiossa esitetyt uudet asiakirjatodisteet, ovat vakuuttavia ja monien mielestä hämmästyttäviä – jopa vaarallisia. Mitä mieltä sitten itse oletkin kirjan väittämistä, teos on niin mukaansatempaava, että sitä on vaikea laskea käsistään.

Pyhä veri, pyhä Graal on antanut muun muassa Dan Brownille virikkeitä Da Vinci -koodi -romaanin kirjoittamiseen. Kirjailijoiden kymmenvuotinen pyhän Graalin metsästys johdatti heidät Ranskaan, jossa kiehtova tarina politiikasta ja uskosta sai alkunsa. Pyhä veri, pyhä Graal on jännittävä kuin trilleri. Se on kertomus
temppeliritareista, salaisesta Siionin veljeskunnasta ja sen pyrkimyksistä nostaa Merovingien perilliset takaisin poliittiseen valtaan. Kirjan kirjoittajien mukaan tutkimus soittaa, ettei Jeesus kuollutkaan ristillä, vaan meni naimisiin ja sai perillisiä, joiden suonissa virtaa tänäkin päivänä Jeesuksen veri.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 16.4-28.4.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 7:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.