Kuvaus

Kristytty tietää, että tie Jumalan sydämeen ja ihmiskunnan laupeuteen on leveä ja sinne johtaa monta tietä. Suomessa tavallisesti ajatellaan uskonto ja Jumala asioista hyvin kapeasti; uskot Jumalaan tai sitten et ja painu siksi helv...... !

Italiassa ja Roomalais-Katollisessa kirkossa on ajatusmalli erilainen, ei ole pakko uskoa Jumalaan tai Kristukseen, vaan on oltava vain hyvä ihminen. Millainen sitten on hyvä ihminen?

Itse osaan sanoa vain, että hän on ihminen, joka tekee muille ihmisille hyvää ja haluaa auttaa heitä, ei tee sellaista, minkä jo 10 käskyä kieltävät. Paljon laveammin ja tarkemmin osasi elää ja toimia Pyhä Padre Pio Italian etelä-osassa. Hän ei vain siunaillut ja surkutellut köyhän ja kipeän asemaa, vaan aivan konkreettisesti auttoi heitä, hän oli oikea uskon ja luottamuksen linnake täällä maan päällä. Jos joku toivoi sinulle hyvää ja parempaa elämää, käännekohtaa elämääsi, oli se juuri hän, Padre Pio !

Rukouksen voiman avulla usein tapahtui myös muutoksia parempaan ! Itse Padre Pio erosi ihmishahmona meidän maailmasta vuonna 1968.

DE17AP601 Lasinen Padre Pio kuva ja symbooli elämän muutoksesta kohti parempaan   on 19cm korkea ja lasi on 15mm paksu, on aivan ehjä ja painaa liki 1kg. Pyhimyskuva asetaan normaalisti niin, että valo tulee sen takaa läpi ja se "hohtaa ja säteilee ".

Evankelis Lutherilainen ei voi ymmärtää Pyhimys kuvaa?  Maailmankaikkeudessa  universumissa , Kosmos tai  mitä sanaa nyt halutaan käyttää, roomalaista tai kreikkalaista .....niin meidän galaxsissa on jo miljardeja tähtiä eli pieniä  kaukaisia aurinkoja, niillä on ehkä planeettoja ja niillä puolestaan elämää. En usko, että yhdellä planeetalla voi olla monta eri Jumalaa, vaan kaikki uskonnot kääntyvät aina lopulta saman Jumalan puoleen, aivan sama, minkälaisia riittejä ja rituaaleja kukin uskonryhmä pitää. Aivan jokaisella muullakin planeetalla, missä on elämä kehittynyt älykkääksi, on varmasti myös päädytty Jumala käsitteeseen...melko varmaan samantapaiseen. Jotkut uskovat, että Jumalan nimi on "sattuma " tai "onnenpotku" ja kun uskovainen  kaatuu rautatieaseman laiturilla  , hän kompastuu junaan juostessaan ja jalka menee kipsiin. Silloin hän kysyy hiljaa:"  Oliko jalan murtuminen merkki Jumalalta, etten saa mennä junaan, vai olenko minä vain yksinkertaisesti katkaissut jalkani ?"

Jokainen tietenkin itse päättää oman käsityksensä Jumalasta ja uskonnosta, siihen hänellä on aina oikeus, oli hän minkälaisen uskonnon kannattaja tahansa. Tai hän voi olla ja saa olla vastaan kaikkia uskontoja. Tai hän voi olla henkilö, joka ei kiellä uskontoja, mutta ei myöskään usko niihin......monet heistä kuitenkin ovat taika-uskoisia.

Me riitelemme nyt Euroopassa, kuuluuko ISLAM meidän kulttuuriin ja vastaus on selvä: Mikä tahansa uskonto on OK,mutta jos uskonnon kannattaja tuo mukanaan vieraaseen maahan myös oman kulttuurinsa ja vaatii, että "isäntäväen , maan alkuperäisten asukkaiden "  on noudatettava tästä alkaen hänen ( vieraan muukalaisen ) uskontoa ja kulttuuria,  on tapahtunut iso valitettava väärinkäsitys.  Jos kotiini tulee vieras ja hän vaatii , että minun isännän ja kaiken maksajan, on ajateltava kuin hän....pitäisin vierasta tyhmänä. 

Vieraan on noudatettava ja kunnioitettava maan ja paikkakunnan lakeja ja tapoja, tai hän on ikävä moukkamainen vieras, joka käveleee kurasaappaat jalassa isäntäväen makuuhuoneeseen ja pyyhkii sängyn peittoon kurasaappaat puhtaaksi. Senjälkeen hän alkaa vaatia ruokaa ja alkoholi-juomaa, sekä kysyy, kuka talon naisista nukkuu ensiyön hänen kanssaan? 

Vanha sanonta kuuluu :  Maassa maan tavalla tai maasta ulos !

Julkinen vastauskyselijälle, mihin tätä tarvitaan? Moni pitää pöydällä liki kaikkien uskontojen symbooleita, siellä on  pieni Budha istumassa ja symbooleita kaikista uskonnoista, sekaan sopii hyvin  tämä. 

Kohde on Löbau, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 11 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 53 vrk 11 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.