Kuvaus

Saksalainen Villeroy & Boch valmisti aikoinaan joskus 1980-1990 myös kaunis pöytä sarjaan koriste pylvään. Korkeus on 24cm ja paino 381g, käytetty mutta ehjä kaunis posliini esine. Aito Villeroy & Boch ja harvinainen myös. Kun ei ole juhlapöytä kattausta, seisoi koriste minun lasivitriini kaapissa ja on siksi kuin uusi. Kun taas on juhla-kattaus pöydässä, seisoo koriste siinä sopivassa paikassa. Tämä koriste kruunaa pöytäkattauksen, oli pöydällä kukkia tai ei. 

DE04OK501  Villeroy & Boch Saksa pylväs koriste

syvempää mielenkiintoa? 

Villeroy & Boch tehtaat sijaitsevat Saksan ja Belgian/Luxemburgin rajalla, paikkakunta on nimeltään Mettlach. Sieltä se heidän paras laatu tulee. Yhdistelen huutoja, samassa paketissa myös muuta !  On myös muulla V&B tehtaita, entinen Saksa ennen 2. Maailmansotaa ja myös Dresden kaupungissa oli tehdas ja joitakin on tehty Ranskassa, joitakin Luxemburgissa jne..

Villeroy & Boch myymälät nykyaikana vuonna 2022:  
Nykyään on tullut muotiin tilata kaikenmaailman hömppää koristetta Aasiasta ja niissäkin komeilee merkki Villeroy & Boch, mutta ei koskaan Made in Germany.  Ole Tarkkana , sillä nämä Kauko-Idässä valmistetut tavarat ovat ihan muuta laatua, kuin aito V & B ja niille en itse anna kovin paljon  arvoa. Älä ymmärrä väärin, Japanista Kiinasta Aasiasta saa myös aivan  huippu laatua, parempaa joskus kuin Euroopasta, mutta se ei ole halpaa....juuri halpaa taas usein etsitään ja siinä on Aasia iso tekijä.

Tehtaat tilaavat Aasiasta halpaa rihkama koriste hömppää ja pyytävät valmistajaa laittamaan niihin heidän nimen ja logon jne...näitä sitten myydään turisteille muka heidän omana tuotteena. Halpa hinta houkuttelee. Ihan sama, onko kyse posliinista, lasista, vaatteista jne...
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 5 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11 € Sulkeutuu 73 vrk 5 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.