Kuvaus

Pyykkilauta käsittää  puuraamit, aaltopeltinen keskiosa on sinkittyä aaltopeltiä. Mitat ovat 55cm ja leveys 35cm, paino 1,1kg
Käytetty.
Kuinka pyykkilauta toimii? Pyykkilauta asetetaan pestävän pyykin lähelle siten, että pyykkilaudan jalat ovat joko vedessä tai sen lähituntumassa. Märkä kostea pestävä pyykki saippuoidaan ja senjälkeen sitä vedetään ylös alas pyykkilaudan aaltomaista peltipintaa vasten lujasti käsivoimilla pyykkiä painaen. Välillä vaihdetaan pestävän pyykin asentoa ja toistetaan suoritus niin kauan, kunnes pyykki vaikuttaa kokemusperäisesti puhtaalta.
Saippuaa ja pesuainetta ei säästellä ja myös riittävä vesimäärä on tärkeä.
On hyvin normaalia, että pyykinpesu saattaa aiheuttaa joillekin käsi-ja selkälihas vaivoja, mutta useinmiten niihin auttaa riittävän usein tapahtuva pyykinpesun toisto, jolloin lihaksisto tottuu siihen.
Pyykkilauta herättää yhä kunnioitusta monissa naisissa.
Tämän pyykkilaudan puuosissa on jokusia pieniä reikiä, puumato! Jokainen suomalainen nainen tietää mitä se tarkoittaa....pyykkilauta viedään kovaan pakkaseen seisomaan päiväksi, johan saa madot kyytiä!  Tämä ei ole mikään vaara, todennäköisesti ovat moiset madot kuolleet jo yli 30v sitten, kun puu oli vielä pehmeää. Reikiä edes tuskin paljain silmin eroittaa.
HAUS04NO01c Mäntysuopaa ja pyykkilautaa !  

Kernaasti yhdistelen huutoja, jolloin säästät postimaksuissa. 

Nykyään on pesukone ja se säästää aikaa ja vaivaa. Saksan www sivut niistä ovat täynnä mainoksia pesukoneista joista on kallein aina Miele ja myös Bosch ja Siemens kuuluvat kalleimpiin merkkeihin, halpoja ovat taas Samsung ja Mitsubishi ,  Panasonic jne.. katson itse aina ennen kauppaa, mitä maksaa www.mediamarkt.de nettimyymälässä vastaava. Useinmat tilaa netistä jopa Saksasta asti, sillä heillä on tehtaan uusin malli ja hinta edullinen. Postimyynti kotitalous yrityksiä on Saksassa paljon, suurinmat ovat Saturn ja Media-Markt , niillä on omat sivut.

Aasiassa käydessäni ihailen aina sitä, että heillä on lukemattomia Kiinalaisia ja Japanilaisia merkkejä, joita ei Eurooppaan edes tuoda.  Nykyään on sentään LG ja Samsung rynnänneet tännepäin kilpailemaan. 

Kohde on Hampurissa, Saksa.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!!!
 Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja pyydä vaikka lisää kuvia.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona haivaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, kerron sen AINA!  Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko ko. kauppatapa sinulle ollenkaan, on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä.

Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !!! Arvoisa huutonettiläinen, minulla on tyrkyllä yli 100 tavara  ja SUOSITTELEN, että katsot myös, onko niissä mahdollisesti jotain, mikä tulisi ehkä samassa paketissa.

Puumatoja ei tarvitse pelästyä, ne ovat pieniä harmittomia matoja, jota Keski-Euroopassa on liki jokaisessa puuesineessä:  tuolissa, pöydissä jne.. liki aina ovat ne kuolleet, sillä kemikaalit tappavat niitä.
Keski-Euroopassa saa käyttää vain turvallisia pesuaineita, muut tuhoavat vesistöjä, jokia ja jopa maaperää saastutetaan. Vastustetaan myös kaikkia Geenimanipulaatio maatalous ja radioaktiivisia kikkoja, sekä hormoni lihaa ja kloori kanoja USA:sta.  Moni maatalous myrkky joutuu aikaamyöten ihmiskehoon, siksi niitä inhotaan. Joki Järvi kala ja lopuksi ihminen ketju on ikävä tosiasia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,70 €
Sulkeutuu 18 vrk 15 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,70 € Sulkeutuu 18 vrk 15 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.