Kuvaus

[W0417] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva nidottu painos PARISUHTEEN / Psykologian diggareille.

Edellinen painos maksaa tilatessa 21.40e + PK. -> KATSO  http://www.adlibris.com/fi/kirja/ala-hikeenny-parisuhteessa-9789510249024
 

Richard & Kristinen Carlson: ÄLÄ hikeenny parisuhteessa 

Sata selkeää ohjetta onnellisempaan parisuhteeseen. 

Tunnettu yhdysvaltalainen stressitohtori Richard Carlson on kirjoittanut vaimonsa Kristinen kanssa innoittavan oppaan, jossa paneudutaan rakkaussuhteen pahimpiin karikoihin ja vaaranpaikkoihin. Heidän käytännönläheisten ohjeidensa avulla jokainen meistä voi kehittää parisuhdettaan toimivammaksi ja antoisammaksi. 

Sydänsurut, viha, epävarmuus ja pienet arkiset ongelmat voivat aiheuttaa harmia onnellisimmassakin parsisuhteessa. Jo vuosia yhdessä eläneet pitävät ehkä toisiaan itsestäänselvyytenä eivätkä hoida suhdettaan riittävästi. 

Älä hikeenny parisuhteessa on stressitohtori Richard Carlsonin yhdessä vaimonsa Kristinen kanssa kirjoittama innostava opas, jossa paneudutaan rakkaussuhteen pahimpiin karikoihin ja vaaranpaikkoihin. Kirja neuvoo, miten sopu säilytetään, miten herätetään henkiin laimennut intohimo, miten pikkuharmit pidetään oikeissa mittasuhteissa ja miten puolisoa voi oppia arvostamaan uudella tavalla. Teoksen käytännönläheisten ohjeiden avulla jokainen parisuhteessa elävä voi kehittää suhdettaan toimivammaksi ja antoisammaksi. 

Suomentanut Kirsi Tanner

2. painos

WS Bookwell Oy - Juva 2005

VOITTOHUUTO ja PK.  1.90e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 87 vrk 20 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 87 vrk 20 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.