Kuvaus

Pehmeäkantinen
364 sivua

R.A. Salvatore: Drownin Perintö 2 Tähdetön Yö
1p. Wsoy 1999
alkuteos "Starless Night" (1993)

Mithrilsalista minulle ei löydy vastauksia. Siellä vallitseva näennäinen rauha ja painostava hiljaisuus eivät paljasta mitään drow-heimolaisteni suunnitelmista. Ystävieni tähden minun on saatava nuo synkät aikeet selville. Pelkäänpä, että vaihtoehtoja ei ole: on vain yksi paikka, josta voin etsiä tietoa...

Uumenala. Vaanivan pimeyden varjoton maailma, jonne Drizzt Do'Urden ei kaipaa takaisin. Jalon mustan haltian täytyy kuitenkin palata sinne, kohdata maahisystavänsä Blingdenstonen kaupungissa ja jatkaa sieltä Menzoberranzaniin, drowien kaupunkiin. Vain siten Drizzt voi ottaa selvää vaarasta, joka kenties kurkottaa tuosta mustasta paikasta uhaten hänen ystäviään Mithrilsalissa asti.

Hän löytää yllättäviä liittolaisia ja vihollisia, joiden luuli jo kuolleen. Hänen sapellinsa iskevät päin hirviöitä, joiden pahuus ei kestäisi auringon valoa, ja hän joutuu ponnistamaan kaiken sisäisen voimansa hallitakseen tunteita, joita kauhistuttavan kotimaan näkeminen taas hänessä herättää. Eikä syyllisyys ystävän kuolemasta jätä Drizztiä rauhaan.

Neliosainen Drownin Perintö sarja:
1. Pahan Perintö
2. Tähdetön Yö
3. Pimeän piirittämät
4. Arvoitusten Saari

Jalava 1999
alkuteos Starless Night

TSR
Forgotten Realms

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 8 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 94 vrk 8 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.