Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. R. L. Stine: PAINAJAINEN KESÄLEIRILLÄ. Goosebumps-sarja. Suomentanut Marja Helanen-Ahtola. 2004 SanomaMagazines. 136-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Painajainen kesäleirillä (2004; The Horror at Camp Jellyjam 1995) on 13:s suomennettu Goosebumps-kirja. Voitto tai häviö – kunhan henki säilyisi! Uintia, koripalloa, jousiammuntaa. Kuningas Hyllyvän Hillon urheiluleirillä harrastetaan mitä vain. Harmi, ettei Wendy ole samanlainen urheiluhullu kuin veljensä Elliot. Ei kai kukaan jaksa ottaa pelejä niin tosissaan? VÄÄRIN! Kyseessä ei nimittäin olekaan mikään tavallinen urheiluleiri. Wendyn mielestä ohjaajat vaikuttavat turhan iloisilta, ja voittaminen on heille ihan liian tärkeää. Ja maakin järisee aina välillä huolestuttavasti.

 

2. R. L. Stine: KANA KYNIMÄTTÄ. Goosebumps-sarja. Suomentanut Marja Helanen-Ahtola. 2010 SanomaMagazines. 119-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kana kynimättä (2010; The Horror at Camp Jellyjam 1995) on 29:s suomennettu Goosebumps-kirja. Syökää kanaa – tai älkää sittenkään!  Kaikki pikkukaupungissa tuntevat oudon Vanessan. Hän pukeutuu kokonaan mustiin ja käyttää mustaa huulipunaa. Ja hän noituu ihmisiä, tai niin ainakin väitetään. Crystal ja velipoika Cole tietävät, ettei kaikkea kuulemaansa pidä uskoa. Mutta sitten he suututtavat Vanessan, ja tämä kuiskaa merkillisen varoituksen: "Kana kanalja". Sitten tapahtuukin jotain tosi omituista. Crystalin huulet muuttuvat koviksi kuin linnun nokka. Ja Colelle alkaa kasvaa rumia höyheniä joka puolelle...

Goosebumps-kirjasarja on R. L. Stinen kirjoittama nuorille suunnattu kauhukirjasarja, jonka aiheina ovat perinteiset kauhuelementit kuten luurangot, hautausmaat, aavetalot ja metsät. Sarjan ensimmäinen kirja Welcome to Dead House (1992) ilmestyi Suomessa Goosebumps-sarjassa nimellä Varjojen kaupunki (2000). Vuonna 1994 oli julkaistu kaksi kirjaa sarjanimellä Kalmanväreitä: Vihreää hirviön verta (Monster Blood) ja Sano muikku niin käy huonosti (Say Cheese and Die!). Sarjan 110 kirjasta on suomeksi ilmestynyt 35.  Goosebumps on maailman myydyin lasten/nuorten kirjasarja: sitä on maailmalla myyty yhteensä noin 220 miljoonaa kappaletta. Kirjojen pohjalta on tehty televisiosarja.

Robert Lawrence Stine on yhdysvaltalainen kirjailija. Hänen nuorten kauhukirjastaan Blind Daten (1989; ei suom.) tuli kirjoittajansa yllätykseksi bestseller. Siitä lähtien Stine on viihtynyt kauhun parissa, ja ensimmäinen sarja, Fear Street, lanseerattiin 1989. Suomeksi on ilmestynyt lukuisa joukko kirjoja Goosebumps, Kauhumaa ja The Nightmare Room ("Hämärän rajamailla nuorille") -sarjoissa sekä muutama erillinen kirja. Stine oli Guinnessin vuoden 2000 ennätysten kirjan mukaan maailman parhaiten myyvä nuortenkirjailija.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 5 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 26 vrk 5 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.