Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

UUSI KIRJA.

Raamatun ajan keittokirja
Pirkko Jurvelin
"Minä annan teille kaikki siementä tekevät kasvit, joita maan päällä on, ja kaikki puut, joissa on siementä kantavat hedelmät. Olkoot ne teidän ravintonanne." 1. Moos. 1:29
Raamatun ajan keittokirjaan on koottu herkullisia Raamatun aikaisia reseptejä Pyhän maan alueelta. Raamatun katkelmat ja kertomukset johdattelevat ruoanlaittajan tuhansien vuosien takaisiin tunnelmiin.
Ruokaohjeiden lisäksi kirjassa tutustutaan Raamatun ajan ruokakulttuuriin. Raamatun sivuilta ja muusta ajan kirjallisuudesta käy ilmi, mitä Raamatun syntyseuduilla syötiin: leipää, oliiviöljyä, viiniä, kalaa, lampaan-, naudan- ja linnunlihaa, hedelmiä, hunajaa, mausteita… Arkisin ruoka oli yksinkertaista, mutta juhlat ja tärkeät perhetapahtumat järjestettiin yltäkylläisesti.
Kirja tarjoaa makuelämyksiä pääsiäislampaasta jokapäiväiseen leipään ja vie lukijan tutkimusretkelle Raamatun historian kiehtovaan maailmaan.
Pirkko Jurvelin on saksalaiseen ja englantilaiseen filologiaan erikoistunut filosofian maisteri ja opettaja. Hän on julkaissut useita teoksia, muun muassa Keskiajan keittokirjan (Art House 2007).
"Raamatun ajan keittokirja on erinomainen lisä kenen tahansa kotikokin kirjahyllyyn . Ulkoasu houkuttelee selailemaan ja tutkimaan reseptejä."
Rauhan Tervehdys 41/2009
"Raamatun ajan keittokirja on kerta kaikkiaan hieno ja kiehtova kirja."
Juhani Tolvanen, Ilta-Sanomat Plus 16.1.2010
"Varsinaisten ruokaohjeiden lisäksi Pirkko Jurvelin tuo kirjan alkuosaan mielenkiintoisen ja selkeän katsauksen Israelin kansan historiaan ja jokapäiväiseen elämään Raamatun kirjojen valossa."
Metropoliitta Panteleimon, Ikonimaalari 1/2011
"Se on herkullinen kattaus ruokaan liittyviä raamatunkohtia, Vanhan ja Uuden Testamentin ajan raaka-aineita ja ateriointia sekä nykypäivään sovellettuja konstailemattomia reseptejä."
Pirjo Silveri, Paanu 4/2010


TOIMITUSKULUT:
Pakettina 6e. (Mikäli ostat useamman kohteeni, tulevat kaikki ostokseni samassa paketissa ilman lisäkuluja)

HUOM! Kohde voidaan myös sulkea etuajassa. Mikäli haluat että kohde suljetaan etuajassa, laita viestiä tai laita kommentti kysymys-osioon.

Tutustu myös uudistettuun verkkokauppaani, siellä on lisää tuotteita
Avoimet Pokemon-kohteeni Huutonetissä!
Avoimet Mtg-kohteeni Huutonetissä!
Mangat Huutonetissä!
Kirjoja Huutonetissä!
Figuuri-kohteeni (Wh, DD, W-Machine, Hordes ja muut )
YUGIOH!-kohteeni Huutonetissä!
Avoimet Lautapeli-kohteeni Huutonetissä!
Avoimet Sarjis-kohteeni Huutonetissä!
Puiset junanradat, pihalelut ja muut vastaavat
Lego-kohteemme!
Avoimet Kohteeni (kaikki) Huutonetissä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.11.2018 13:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.