Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Minulle ylimääräiseksi jäänyt käytetty, mutta hyväkuntoinen kotimainen dvd-elokuva vailla uutta kotia. Kyseessä alkuperäinen Suomesta ostettu myyntielokuva suomenkielisillä kansilla varustettuna.

Kesto: 2 h 2 min. Ikäraja: 15
Tekstitykset: suomi, englanti, ruotsi

"Uusi voima lehden toimitus palaa maan tasalle. Palossa saavat surmansa lehden 3 työntekijää. Alamaailman torpedon Raidin entinen tyttöystävä, Tarja, toimi lehden toimittajana. Palon tekijöiksi ilmoittautuvat uusnatsit, mutta komisario Jansson epäilee tunnustusta maksetuksi. Virallisesti juttu julistetaan selvitetyksi, mutta Jansson jatkaa yksityisesti jutun tutkimista.

Pian tuhopolton jälkeen Maailmanpankin vastaisessa mielenosoituksessa kuolee nuori nainen. Kuolinsyyksi epäillään poliisin harhaluotia, mutta juttua tutkiva Jansson löytää videonauhalta todisteen siitä, että tuntemattoman naisen kuolema oli harkittu murha.

Raid on palaamassa Suomeen kierreltyään Venäjällä. Hän kuulee Janssonilta Tarjan menehtyneen tulipalossa. Raid ei voi jättää asiaa sikseen vaan päättää löytää oikeat syylliset. Avukseen hän hakee vanhan ystävänsä Sundmanin. Pian erikoinen parivaljakko huomaa olevansa keskellä kansainvälisiä rikoskuvioita."

RAID-elokuva pohjautuu kirjailija HARRI NYKÄSEN ja ohjaaja TAPIO PIIRAISEN alkuperäiskäsikirjoitukseen. He ovat käsikirjoittaneet myös Raid tv-sarjan, joka on yksi suosituimmista suomalaisista tv-sarjoista kautta aikojen. Elokuvassa esiintyvät jo tv-sarjasta tutut näyttelijät keskeisissä rooleissa: rikollisen maineessa olevaa yksinäistä sutta Raidia esittää KAI LEHTINEN, poliisikomisario Janssonia OIVA LOHTANDER ja Raidin naisystävää Tarjaa MARI RANTASILA. Elokuvan on tuottanut Kinoproduction Oy / Claes Olsson.

Ohjaaja: Tapio Piirainen

Näyttelijät: Kai Lehtinen, Oiva Lohtander, Mari Rantasila ja Juha Muje

Nouda elokuva joko Vantaan Päiväkummusta tai Imatran Karhumäestä. Postituskin onnistuu kiinteillä 3 euron lisäkuluilla, ja vain periaatteella rahat tilille, elokuva postiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.11.2017 11:22

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.