Kuvaus

[0917]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva  kovakantinen painos JÄÄKIEKON ystäville.
 

Raimo Summanen: MEIDÄN PÄIVÄ - Valmentamisen vaikea taito

Meidän Päivä on hyvin helppolukuinen, mutta kuitenkin mielenkiintoinen teos, ainakin, jos jääkiekko on lähellä sydäntä. Kirja kertaa Summasen pestin maajoukkueen päävalmentajana aikaiset tapahtumat kentällä ja sen ulkopuolella Summasen näkökulmasta. Paljon valoitetaan myös Summasen omaa valmennusfilosofiaa ja valmennuksellisia tavoitteita.

Raimo Summanen kertoo omin sanoin ajasta jääkiekon A-maajoukkueen peräsimessä; prosessista, joka tuotti Suomen kautta aikain suurimman menestyksen kovatasoisessa maailmancupissa ja johti lopulta Summasen potkuihin. Samalla kirja on syvällinen katsaus jääkiekkovalmentamiseen. Kirjassa käydään läpi Summasen oma tapa aina pelaajien valinnasta, joukkueen leirityksestä, itse ottelutapahtumasta ja ottelun aikaisesta toiminnasta jälkianalyysiin.

Kirjassa Summanen paljastaa reseptinsä – suomalaisen mallin – siitä, miten hankitaan poikkeuksellista menestystä jäällä; tarvittaessa oppeja voidaan käyttää kaikessa johtamisessa urheilusta yritysmaailmaan.

Kirja kuvaa Summasen kehitystä pelaajasta SM-liigavalmentajaksi ja maajoukkuevalmentajaksi. Summasen opit tiivistyvät käytännön esimerkeissä, joissa käydään läpi johtamisen ja tiimityön dramaattisimpia vaiheita sekä jääkiekon pelillisiä yksityiskohtia.

Kirja on suunnattu erityisesti toisille valmentajille, johtajille, urheilijoille ja kaikille ihmisille, joita kiinnostaa menestyksen hankkiminen äärimmäisissä olosuhteissa. Kova peli – valmentamisen taito on kuvaus Summasen ja arvostetun urheilupsykologi Juri L. Haninin ”suomalaiseksi malliksi” nimeämästä lähestymistavasta.

Kirjan keskeinen teema kuuluu: aina voi oppia paremmaksi. Summanen ei väitä, että jääkiekko, valmentaminen tai johtamismetodit eivät enää tästä kehittyisi vaan kysyy yhä uudestaan: mitä seuraavaksi?

2. painos

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2005

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e  TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 6 vrk 7 h 35 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 6 vrk 7 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.