Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI


Kuvanmukainen Hyvässä  iskussa oleva kovakantinen ensipainos.


Raimo Vakkuri: Pelimerkeistä persooniksi 

Kirjassaan Pelimerkeistä persooniksi hän työstää tilanteita ihmissuhdesotkuista eläkkeelle ...


1. painos

Otavan Kirjapaino
Keuruu 1998


VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

-------------------------

KULTTUURIMME MITANMUKAINEN TERAPEUTTI

Parisuhdepatologiksi ja ihmissuhdekouluttajaksi nimitetty, TV:stäkin tuttu Raimo Vakkuri on laatinut työstressistä kertovan kirjan, joka kuuluu profiilittomiin ihmissuhdeteksteihin, joiden melko tavallinen piirre on ripauksen ylivireinen letkeilytyyli, sinänsä lämminhenkisen jutusteleva mutta yhtäkaikki pintaan jääviä "älä hermoile, ota iisisti" tokaisuja sekä loputtoman määrän "pitäisi, täytyisi" -kehotuksia viljelevä. Juuri sen kaltainen seuranpito tyydyttää maksimaalista lukijakuntaa. Samasta muotista syntyy myös eräs miespuolisten mielisairaanhoitajien alalaji, iloisen kristillisyyden suuntien retriittikurssittajat ja "myönteisen ajattelun" edustajat (Pekka Hämäläinen: Jos tapahtuisi ihme. Tammi 1994).

Vakkurin syntipukin etsintä on kahtiajakoista. Toisaalta kaikkia osapuolia ymmärtävää lempeyttä ja varoittelua syntipukin etsimisen haitoista, toisaalta tekstissä on aistittavissa syylliset tahot jotka riistävät, maksimoivat voiton, uhkaavat ja juonittelevat kollektiivisena pimeytenä, jota hän ei pysty eriyttämään ihmisyksilöiksi. Heijastaneeko tuo hänen itse kuvaamaansa taistelua irti kelpaamattomuuden, osaamattomuuden ja syyllisyyden tunteistaan. Niitä samoja joita meillä kaikilla kuitenkin on kuten ehkä vuoteessa peiton alla sen uskallamme itsellemme hetken tunnustaa.

Markku Siivola 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
tai
Sulkeutuu 78 vrk 14 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 78 vrk 14 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.