Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Rainbow Eagle: Kävely luonnossa - Amerikan alkuperäisväestön henkisyys 

Rainbow Eagle on kasvatustieteen maisteri, joka on työskennellyt nuoriso- ja perheterapian alalla yli kahdenkymmenenneljän vuoden ajan. Hän on vieraillut laajalti Pohjois- ja Etelä-Amerikan alkuperäiskansojen vanhimpien luona. Seitsemännen tulen Rauhankilven opettajana hän on vastuussa Amerikan alkuperäiskulttuurin muinaisen Rauhankilpi-piirroksen opetuksista.

"Rainbow Eagle edustaa universaalin filosofian korkeimpia henkisiä ominaisuuksia. Hänen opetuksensa on aitoa, eheää ja kunnioitettavaa. Hänen uusi kirjansa luo vahvan perustan ihmiskunnan aktiivisen, myönteisen tulevaisuuden rakentamiselle."

- John Davis - johtaja, Spiritual Unity of Nations & Coptic International

"Kävely metsässä" saa aikaan paranemista ja toivoa, sekä Rainbow Eaglen omien kokemusten, että muinaisten ihmisten pyhän viisauden avulla, joita kirjaan on koottu. Tietyt nykyajan etsijät, jotka ovat aina tienneet syvällä sisimmässään, että elämään kuuluu enemmän kuin mitä on paljastettu, tulevat iloitsemaan. Palauttaessamme yksilöinä tuota tietoisuutta, meillä on mahdollisuus alkaa kunnioittaa ihmiskunnan monimuotoisuutta ja kehittää rakastavaa luottamusta Suurta Arvoitusta kohtaan."

- Carol E. Parrish- Harra, Ph.D. (Sancta Sophia Seminary, Tahlequah, Okla.)

"Rainbow Eagle on lahjakas universaalin tiedon opettaja, joka kulkee sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa. Hän tuo meille muinaisten opetusten henkisen viisauden, joka kehottaa rakastamaan ja kunnioittamaan koko luomakuntaa.'

- Thomas Dancing Feather
mohawk-vanhin

HansaPrint, 2015. Pehmeäkantinen nidottu. 425 sivua. 1. painos.

Kunto: Minimaalista kulumaa kansissa. Likimain uudenveroinen.

Asiasanoja: intiaanit, alkuperäiskansat, intiaanikulttuurit, profetiat, elämänfilosofia, uskomukset, primitiiviset kulttuurit, henkisyys, etniset uskonnot, uskonto ja uskonnot

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 15:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.