Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.


KUVANMUKAINEN, HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA  opus Tango Prinssi RAINER FRIMANIN diggareille.

Rainer Friman: Sinulla saa olla ongelmia

1. painos


Gummerus Kirjapaino Oy 
Jyväskylä 1989


VOITTOHUUTO ja PK. 1.75e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja
Rainer Friman (s. 23. elokuuta 1958 Pori on suomalainen iskelmälaulaja, kirjailija ja toimittaja.

Rainer Friman aloitti laulajanuransa vuonna 1975 ja voitti Syksyn Sävel -kilpailun 1990 kappaleella ”Se on salaisuus” ja uudestaan 1992 kappaleella ”Virta vie, virta tuo”. Hän tuli tunnetuksi vuoden 1986 Tangomarkkinoilta, jossa hänet kruunattiin ensimmäiseksi tangoprinssiksi. Kuninkaaksi valittiin Teuvo Oinas.

Friman oli 1990-luvun vaihteen menestyneimpiä suomalaisia mieslaulajia. Hänen tuon ajan kuutta albumiaan ja kahta kokoelmalevyään on myyty lähes 400 000 kappaletta. Levyistä viisi ylsi platinamyyntiin ja kolme muuta saivat kultaa. Hänen menestysajan levy-yhtiönsä oli Ensio Music ja sen levymerkki Selecta.

Friman koki henkilökohtaisen taloutensa romahduksen vuonna 1991 satojentuhansien markkojen veroveloista. Friman kuitenkin onnistui maksamaan veronsa ja pääsemään uuteen alkuun.

Vuonna 2003 Rainer Friman pyrki Suomen eduskuntaan keskustan ehdokkaana, mutta ei tullut valituksi.

Rainer Friman on levyttänyt paljon laulajan uransa aikana, muun muassa yhdessä Erno Enrothin, Kyösti Rothin ja Kicke Paanasen kanssa vuonna 2005 levyn Elämän Estradilla, joka kertoo heidän elämästään, siitä kuinka Jumala on koskettanut heitä. Elämän estradilla -kirjakin on ilmestynyt. Hengellisen uudistumisen kokeneena Rainer halusi antautua evankeliumin työlle. Tätä työtä hän teki helluntaiherätykseen kuuluvan Helsingin Saalem-seurakunnan välityksellä vuosina 2004-2006.
Syksyllä 2006 hän teki paluun iskelmämusiikkiin. Hänen esiintymisiään hoitaa Extraviihde Oy.

Etniseltä taustaltaan Friman on romani. Hän on ollut kahdesti naimisissa ja hänellä on 5 lasta.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

1,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.12.2017 2:35

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.