Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

RAJA 1918 DVD
RAJA 1918 on kuohuva kertomus Suomen valtion synty - vuodelta. Mannerheim määrää nuoren upseerin, kapteeni Carl von Munckin (Martin Bahne) – joka siviilissä on tiedemies ja sodassa idealisti – Rajamaan komendantiksi mitättömän puron varteen, paikkaan jossa uusi Suomi ja Neuvosto-Venäjä kohtaavat toisensa. Tai eivät kohtaa. RAJA 1918 on historiallinen draama, mutta myös rakkaustarina ja selviytymiskertomus olosuhteissa jotka ovat liian kovat – jopa rakkaudelle. Se on kertomus miehestä, joka joutuu tekemään valinnan velvollisuuden ja rakkauden välillä ja naisesta, joka rakastaa – kahta miestä.

Lauri Törhösen ohjaama, kriitikoiden ylistämä ja viisi Jussi-ehdokkuutta* kahminut elokuva perustuu tuottaja Jörn Donnerin alkuperäisideaan.

Ohjaaja: Lauri Törhönen

Näyttelijät: Sari Puumalainen, Carl-Kristian Rundman, Minna Haapkylä, Lauri Nurkse, Marjaana Maijala, Hannu Kivioja, Martin Bahne, Hannu-Pekka Björkman, Pauli Poranen, Tommi Korpela, Risto Kaskilahti, Ville Virtanen, Leonid Mozgovoy, Hannu Kahakorpi, Ville Keskilä, Orvo Björninen, Jevgeni Haukka, Jari Järvimaa, Esa Jokila, Andy Langdon, Karl-Erik Michelsen, Raimo Mikkola, Stefan Möller, Marjatta Nissinen, Elmo Otronen, Eppu Pastinen, Eeva Putro, Tuomas Reunanen, Raine Rönnholm, Maria Salomaa, Roman Schatz, Tommi Taurula, Juho Törhönen, Risto Törhönen, Urho Törhönen, Risto Tuominen, Janne Vakio, Jouko Varpukoski, Antti Ylikojola

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.8.2018 13:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.