Kuvaus

Rakastin Epätoivoista Naista (kuvan mukainen vielä tehdasmuoveissa oleva ja jo loppuunmyyty Suomijulkaisu)

Rakastin Epätoivoista Naista on Tove Idströmin (mm. Liian paksu perhoseksi, Ihanat naiset rannalla) kirjoittama romanttinen komedia rakkauden jalostavasta vaikutuksesta

Rakastin Epätoivoista Naista on Jarmo Lampelan (mm. Sairaan kaunis maailma, Loistavat Jerkun pojat) ohjaama elokuva gallupkyselijä Leo Timosen (Juha Kukkonen) maailmasta, jonka impulsiiviset naiset saavat kerta toisensa jälkeen sekaisin. Leo kuvittelee elämänsä olevan kaikin puolin kunnossa, kunnes kihlattu Jaava (Maria Kuusiluoma) päättää lähteä toisen miehen matkaan.

Leo hakee pönkitystä itsetunnolleen kauppakeskuksen baarissa tapaamiensa räväköiden Maaritin ja Kiian (Maija Junno ja Minna Suuronen) avulla, mutta naisten vauhdikas elämäntyyli saa Leon pään täysin pyörälle. Sitten Jaavakin haluaa palata Leon luo. Lähiössä käynnistyy ihmissuhteiden sotku, jossa Leo velloo mukana lähes toimintakyvyttömänä. Kaiken kukkuraksi hän rakastuu.

"Mä en tajua miten naiset voi kestää omaa elämäänsä, kun ne on niin häilyviä. Ensiks ne on sun kanssa täysillä ja sitten tulee joku pasipetteri taivaanrantaan ja nainen menee lasittunut katse silmissään eikä edes taakseen vilkaise. Miten siinä voi mies pysyä mukana?"

Ohjaus: Jarmo Lampela

Näyttelijät:
Juha Kukkonen
Maria Kuusiluoma
Jani Volanen

Tekniset tiedot:

Tuotantovuosi: 1999
Kesto: 59 min.
Kuva: 1.78:1 Anamorfinen laajakuva
Ääni: Dolby Digital Stereo Suomi
Tekstitys: Englanti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
tai
Sulkeutuu 1 vrk 23 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 1 vrk 23 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.