Kuvaus

Tuotteen Rakennuspalikat, avaruuslennokki kuvaus


Tervetuloa avaruuden kiehtovaan maailmaan "Rakennuspalikoilla, avaruuslennokki"! Nämä älykkäästi suunnitellut rakennuspalikat vievät mielikuvituksesi ja luovuutesi täysin uudelle ulottuvuudelle, kun pääset luomaan ja lennättämään omia avaruusaluksiasi.

Ominaisuudet:

  1. Laadukas materiaali: Rakennuspalikat on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, joiden ansiosta ne kestävät pitkään ja säilyttävät muotonsa.

  2. Inspiroiva suunnittelu: Palikoiden futuristinen muotoilu ja kirkkaat värit herättävät mielikuvituksesi eloon, innostaen sinua luomaan omia avaruuden seikkailuja ja tarinoita.

  3. Helppo liitettävyys: Palikat liittyvät saumattomasti toisiinsa, mikä tekee rakentamisesta vaivatonta ja hauskaa. Lennokkisi pysyy vakaana, kun saat sen valmiiksi ja pääset nauttimaan lennosta.

  4. Oppiminen ja leikki yhdessä: Rakennuspalikat, avaruuslennokki, ovat loistava tapa viettää laatuaikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Ne myös edistävät luovuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja hienomotorisia taitoja kaikenikäisille.

  5. Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys: Tuotteemme on suunniteltu turvalliseksi ja täyttää kaikki turvallisuusstandardit. Lisäksi olemme sitoutuneet käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka ovat kierrätettäviä ja vähentävät ympäristövaikutuksiamme.

Astumalla "Rakennuspalikoiden, avaruuslennokin" maailmaan, et ole vain rakentamassa lelua. Olet inspiroimassa tulevia astronautteja, tutkijoita ja avaruusseikkailijoita. Jokainen luomasi avaruusalus kantaa unelmiasi ja haluasi tutkia tuntematonta. Joten tartu palikoihin ja anna mielikuvituksesi lentää kohti tähtiä!

Huomio: Suosittelemme tätä tuotetta 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Avaruuslennokin rakentamisessa saattaa olla tarpeen aikuisen apua ja valvontaa.

    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti

    Sulkeutuu 73 vrk 2 h 57 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    Hintaehdotukset

    3 € Sulkeutuu 73 vrk 2 h 57 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.