Kuvaus

Tuotteen Rakennuspalikat, dinosaurus kuvaus


Tervetuloa takaisin esihistorialliseen maailmaan "Rakennuspalikoilla, dinosaurus"! Astu aikakoneen kyytiin ja sukella dinosaurusten kiehtovaan maailmaan näiden upeiden rakennuspalikoiden avulla.

Ominaisuudet:

  1. Kehittää mielikuvitusta: Tämä rakentelulelu rohkaisee luovuutta ja mielikuvitusta lapsissa. He voivat luoda omia dinosaurustarinoita ja esittää erilaisia tilanteita, joissa dinosaurukset elivät.

  2. Opettelee rakentamisen perusteita: Rakentaminen on loistava tapa kehittää hienomotorisia taitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Rakennuspalikat, dinosaurus, opettavat lapsille perusasiat rakentamisesta ja kannustavat heitä kehittämään käteviä taitoja.

  3. Turvallinen ja kestävä: Tuotteemme on valmistettu laadukkaista, turvallisista ja kestävistä materiaaleista, joiden avulla lapset voivat nauttia leikistä turvallisesti ja tuotteen säilyttäessä muotonsa pitkään.

  4. Iloista yhteispeliä: Rakentaminen on vielä hauskempaa yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Voitte yhdessä luoda upeita dinosauruksia, leikkiä ja oppia samalla toisiltanne.

  5. Oppiminen dinosauruksista: Rakennuspalikat, dinosaurus, eivät ole pelkästään viihdyttävä lelu, vaan ne ovat myös opettavainen väline. Voit keskustella lasten kanssa eri dinosauruksista, niiden elintavoista ja historian kiinnostavista näkökohdista, samalla kun he leikkivät ja oppivat.

Astuessasi "Rakennuspalikoiden, dinosaurus" maailmaan, mahdollisuudet ovat rajattomat. Rakenna oma dinosauruskokoelmasi, luo niille elinympäristöjä ja anna lapsesi mielikuvituksen lentää miljoonien vuosien taakse. Tämä tuote innostaa ja valaisee tietä dinosaurusten maailmaan!

Huomio: Suosittelemme tätä tuotetta 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Rakentaminen saattaa vaatia aikuisen apua ja valvontaa nuoremmille lapsille.

    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti


    3 €
    Sulkeutuu 73 vrk 36 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    3 € Sulkeutuu 73 vrk 36 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.