Kuvaus

Rakentaisitko pienoismallin

Erittäin harvinainen uudenveroinen 'Rakentaisitko pienoismallin' kirja vuodelta 1986. Tekijät ovat Pertti Paasi ja Rainer Wiceen. Kirja sisältää runsaasti valokuvia sekä kuvituksia. Sivumäärä 122. Tammi. ISBN 951-30-6784-X.

'Rakentaisitko pienoismallin' kirjan tarkoituksena on paitsi auttaa aloittelevat pienoismallien harrastajat alkuun, niin olla ennen kaikkea taitoja kehittävänä opaskirjana jo harrastuksen löytäneille. Asiantunteva teos sisältää tietoa työkaluista, tarvikkeista, työmenetelmistä ja kaikesta muusta harrastukseen liittyvästä. Kirjan oppeja hyödyntäen voit sekä välttää aloittelijan virheet että halutessasi rakentaa pienoismallin, jolla ei ole esikuvaa, joka on kokonaan oman mielikuvituksesi tuote.

Pienoismallin rakentamisen perustekniikkaan sekä erityisesti kehittyneeseen tekniikkaan – jossa rakennussarjan osista tehdyn mallin antamaa vaikutelmaa pyritään olennaisesti parantamaan monin eri keinoin – perehdyttävä ajaton klassikko teos on erinomainen tietolähde niin aloittaville kuin kokeneillekin pienoismallien rakentajille.

Moderni klassikko on hieno lisä pienoismalli (koottava) harrastajien kokoelmiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 1 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 10 vrk 1 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.